Nouă ipoteză despre moartea lui DJ Avicii! Ce crede tatăl artistului despre sinucidere

05.07.2019, 12:17
Nouă ipoteză despre moartea lui DJ Avicii! Ce crede tatăl artistului despre sinucidere
Avicii a murit la doar 28 de ani

La mai mult de un an de la sinuciderea lui DJ Avicii, care i-a șocat pe fanii săi, tatăl muzicianului a vorbit despre moartea sa. Bărbatul nu crede că artistul și-a provocat intenționat moartea și vede lucrurile într-o altă lumină.

Într-un interviu acordat recent celor de la CNN, tatăl lui DJ Avicii, Klas Berling a comparat moartea fiului său cu un accident rutier.  

„El nu și-ar fi planificat sinuciderea”

„Teoria noastră este nu că el şi-ar fi planificat această sinucidere, ci că mai degrabă a fost ca un accident de circulație”, a povestit Berling.

„Multe lucruri s-au întâmplat și s-au suprapus (…), făcându-l să piardă controlul”, a mai spus tatăl lui Avicii.

Faimosul DJ a murit la doar 28 de ani, pe 20 aprilie 2018 în Muscat, Oman. Autoritățile nu au oferit informații despre cauza decesului, însă au declarat că moartea artistului nu a fost tratată ca suspectă. Site-ul TMZ a dezvălui, în mai anul trecut, că Avicii s-ar fi sinucis, rănindu-se cu o sticlă de vin spartă. 

Avicii a evitat lumina reflectoarelor

La puțin timp după decesul său subit, familia a spus că „Tim nu a fost făcut pentru mașinăria de business în care s-a trezit; era un tip sensibil care și-a iubit fanii, dar a evitat lumina reflectoarelor”.

„Dacă ești foarte fericit sau extrem de fericit, nu ești atât de departe de a fi nefericit … lucrurile mici te pot face trist și îți pot afecta echilibrul și cred că așa s-a întâmplat”, a mai spus Berling, care, în memoria fiului său, a a pus bazele unei fundații pentru a ajuta oamenii cu probleme mentale.

 

citește și...