Noua asistentă de la ‘Acces direct’, pusă la zid de fani! ‘Ai făcut cea mai mare greșeală a carierei tale’

11.07.2020, 12:01
Noua asistentă de la 'Acces direct', pusă la zid de fani! 'Ai făcut cea mai mare greșeală a carierei tale'
Noua asistentă de la 'Acces direct', pusă la zid de fani! 'Ai făcut cea mai mare greșeală a carierei tale'

Cosmina Adam, solistă de muzică populară, este cea mai nouă asistentă de la ‘Acces direct’! Tânăra a înlocuit-o pe Emily Burghelea, după ce aceasta și-a dat demisia de la Antena 1 în urma scandalului iscat cu Vulpița și Viorel Stegaru.

În urmă cu aproape o lună, Emily Burghelea a ales să plece de la emisiunea ‘Acces direct’, după ce a anunțat, în direct, că nu mai suportă să vadă cum Veronica este agresată de soțul ei, iar staff-ul emisiunii știe de acest lucru, printre care și Mirela Vaida.

Cosmina Adam i-a luat locul lui Emily Burghelea

‘Mirela, tu ştii că Viorel o agresează pe Veronica şi noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, a spus ea’, mărturisea Emily Burghelea, la tv.

Pe conturile sale de socializare, blondina a explicat motivele clare pentru care a dorit să plece de la Antena 1.

‘Ultima poză făcută în acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum să accept ce se întâmplă! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umană că o femeie să ne spună că este agresată şi noi să fim obligaţi să ne facem că plouă doar de dragul artei. Eu nu pot să fac asta. Am zis în direct asta şi îmi asum! Chiar dacă voi fi dată în judecată. Îmi pare rău dar nu pot să tac. A fost o experienţă frumoasă până la un punct când lucrurile au început să degenereze. Atât am avut de zis… La revedere!’, declara ea într-o postare pe Instagram.

Fanii nu sunt bucuroși să o vadă la ‘Acces direct’

De mai bine de o săptămână, emisiunea de la Antena 1 are o nouă asistentă! Cosmina Adam a declarat că este încântată să lucreze în televiziune, însă fanii săi au avut de comentat la alegerile brunetei.

‘Dragii mei, începând de astăzi pot spune ca traiectoria vieții s-a schimbat, cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii Acces Direct și reporter special’, spunea ea în mediul online.

Cu toate acestea, prietenii virtuali consideră că locul Cosminei Adam nu este la ‘Acces direct’.

‘Ai făcut cea mai mare greșeală a carierei tale’, ‘Cosmina, poate convingi pe cine trebuie să ne scape de Vulpița și Viorel. Eu am foarte mult timp de când nu mai urmăresc emisiunea’, ‘Nu poate Cosmina să spună șefilor să îi de afară pe Vulpița și Viorel. Ei fac mulți bani acolo, emisiunea are o audiență foarte mare, dacă nu făceau audiență nu-i mai chemau’, ‘Altă emisiune și alt post de televiziune nu ai găsit? Succes pe calea cântecului’, au fost o parte dintre mesajele fanilor.

citește și...