Noi informații șocante în cazul accidentul grav din Ialomița. Ce a făcut șoferul TIR-ului înainte să lovească în plin microbuzul cu călători

07.10.2019, 12:38

Apar noi informații șocante în cazul accidentul grav petrecut sâmbătă dimineață, 5 octombrie, în Ialomița. Șoferul TIR-ului care a provocat accidenul oprise cu doar 3 kilometri înainte de a intra pe contrasens.

Noi informații șocante în cazul accidentul grav din Ialomița. Ce a făcut șoferul TIR-ului înainte să lovească în plin microbuzul cu călători

În urma impactului violent, 10 persoane din localitatea Munteni, Buzău, au decedat, inclusiv șoferul microbuzului și cel al TIR-ului. În urma tragediei, doar șapte persoane au reușit să supraviețuiască.

„A fost ca un traznet! Prietenii, cunoscuţii, telefoanele, mesajele şi ce am văzut aici, nu se poate descrie în cuvinte. Nu se poate contabiliza. Nu există termen de comparaţie. E ceva strigător la cer!”, a mărturisit un localnic. Copiii şi adulţii deopotrivă au pregătit un altar de flori şi coroane la intrarea în sat.

Acum, anchetatorii încearcă să afle ce anume s-a întâmplat cu șoferul de TIR. Deși era noapte, iar șoseaua era udă, polițiștii susțin că nu vremea a fost cauza principală a accidentului.

Din primele informații ale anchetei, se pare că bărbatul de 43 de ani ar fi dormit doar trei ore înainte de a porni spre Sfântu Gheorghe, locul în care a produs tragedia. TIR-ul era încărcat cu zeci de tone de deşeuri de origine animală.

Luni, 7 octombrie, Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că starea a cinci dintre cele șase paciente internate la spitalele din Capitală, este stabilă.

„Două femei au fost internate la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, ele fiind stabile clinic, internate în continuate în Secția de Terapie Intensivă. În acest moment cinci dintre cele şase paciente internate la spitalele din Bucureşti se află în stare stabilă. Ele sunt la Terapie Intensivă, sunt detubate, respiră singure. Hai să spunem că s-a depăşit o anumită fază critică”, a spus ministrul, potrivit Mediafax.

 

citește și...