Noi informații în cazul de la Caracal! Anchetatorii ar fi descins la încă două adrese greșite, fără să aștepte mandat

26.08.2019, 18:03
Noi informații în cazul de la Caracal! Anchetatorii ar fi descins la încă două adrese greșite, fără să aștepte mandat
Autoritățile ar fi descins la încă două adrese greșite

Alexandru Cumpănașu, unchiul adolescentei de 15 ani dispărută luna trecută, a făcut noi dezvăluiri referitoare la perchezițiile făcute de poliție în noaptea în care o căuta pe Alexandra. 

Bărbatul a declarat că anchetatorii au descins la alte două adrese greșite, care nu figurează, însă, în niciun raport oficial. Mai mult decât atât, perchezițiile s-au făcut fără mandat de la procurori, iar una dintre casele verificate se afla chiar în spatele casei lui Gheorghe Dincă. 

„Vărul meu a fost la 50 de metri maxim de Alexandra și nu a putut să o salveze”

„Ele erau legal făcute fără mandat, dovadă că nimeni nu i-a pedepsit pe acei oameni pentru că era vorba de viața unei persoane în pericol. Cele două percheziții nu figurează în niciun raport. Noutatea pe care v-o dau, sunt două adrese unde s-au făcut aceste percheziții. Eu știam de una singură pe strada Decebal, dar mai era vorba de încă una, la Redea, pe lângă Caracal. Una dintre adrese este fix în spatele casei lui Dincă. Vărul meu a fost la 50 de metri maxim de Alexandra și nu a putut să o salveze. Aceste percheziții nu sunt menționate în raportul MAI și al Parchetului General. Asta e dubioșenia mare. Am vorbit cu Bogdan Licu despre aceste adrese și a fost total uluit, pentru că pe hârtiile pe care le avea nu era menționat nimic”, a dezvăluit Cumpănașu.

citește și...