Noi informații despre moartea lui Răzvan Ciobanu! Ce s-a aflat despre regretatul designer

09.07.2019, 10:55
Noi informații despre moartea lui Răzvan Ciobanu! Ce s-a aflat despre regretatul designer
Designerul a murit pe 29 aprilie

Moartea subită și violentă a lui Răzvan Ciobanu a șocat pe toată lumea și i-a lăsat pe apropiații acestuia foarte îndurerați. La mai bine de două luni de la teribilul accident de mașină, anchetatorii au dezvăluit noi informații despre decesul designerului. 

Potrivit Antena 3, raportul toxicologic a arătat că Ciobanu consumase trei tipuri de droguri înainte de îngrozitorul accident de mașină din județul Constanța, de pe 29 aprilie. Autoritățile au confirmat că designerul avea ăn sânge cocaină, însă informații despre celelalte două stupefiante încă nu au fost încă făcute publice. 

Fostul jurat de la „Bravo, ai stil” a recunoscut, de altfel, în trecut că s-a luptat, ani de zile, cu dependența de cocaină. Cu toate acestea, Ciobanu a declarat că a reușit să renunțe la droguri, având chiar și o dovadă de la autorități potrivit căreia este „curat”. 

„Au fost mai multe etape până acum, care s-au realizat la laboratorul toxicologic. Au fost găsite mai multe substanțe. Acum, etapa următoare este ca fiecare dintre aceste substante să fie luate în parte și analizate, determinate cantitativ, de două instrumente. Dupa ce se va stabili cantitatea fiecărei substanțe din cele care au ieșit pozitive, raportul va arăta și ce efecte a avut cocktailul respectiv asupra organismului”, a declarat jurnalista de investigații Adina Anghelescu pentru Antena 3.

citește și...