Noi dezvăluiri despre Gheorghe Dincă: „Eu am văzut că le descărcau și mai sunt alți martori”

03.10.2019, 11:57
Noi dezvăluiri despre Gheorghe Dincă: „Eu am văzut că le descărcau și mai sunt alți martori”

Un afacerist din Arad a făcut noi dezvăluiri despre Gheorghe Dincă. Bărbatul susține că suspectul avea afaceri necurate alături de copiii săi. 

Afaceristul Nicolae Cilan a vorbit, pentru o emisiune TV, despre Gheorghe Dincă și „combinațiile” sale secrete. 

Bărbatul a dezvăluit că are informații uluitoare despre trecutul suspectului de la Caracal. Astfel, Dincă ar fi implicat într-un dosar penal legat de trafic de arme și muniție și, mai mult decât atât, anchetatorii nu i-ar fi pus niciodată sub acuzare. 

Gheorghe Dincă ar fi traficat arme și muniție

„Există un dosar penal pentru trafic de muniție şi arme. Dacă ai tupeul să aduci cartuşe, le cumpără cu 16 cenți și le vinde cu un euro, un euro și ceva la vânătoare, vorbim de mii de cartușe, pe care le-am văzut eu, am vâzut când le descărcau din aparatele de cafea și mai sunt alți martori”, susține Cilan. 

„L-am trimis pe avocatul meu la Parchet să vadă ce s-a întâmplat cu acel dosar, pentru că noi ne-am constituit parte civilă în dosarul respectiv, cerând despăgubiri, pentru că ne-a afectat imaginea. Deci acele cartușe erau vândute la negru. Dacă ai tupeul să vinzi cartușe, cât mai e să faci trafic de ființe umane?!”, a mai spus afaceristul.

Nicolae Cilan a mai făcut dezvăluiri uluitoare despre „combinațiile” murdare din Familia Dincă. Arădeanul este un fost angajat şi partener de afaceri al italianului cu care fiica suspectului a avut o relaţie de concubinaj şi afaceri și susţine că o ştie bine pe femeie, care le-a spus partenerilor săi de afaceri italieni că, dacă vor, le poate face rost de fete.

Foto: Inquam Photos

citește și...