Noi detalii șocante din trecutul lui Gheorghe Dincă! A lucrat la spitalul din Caracal timp de 8 ani

29.07.2019, 12:13

Noi detalii șocante din trecutul lui Gheorghe Dincă, criminalul cu sânge rece din Caracal. Bărbatul de 66 de ani a fost angajat al Spitalului Municipal din Caracal, unde a lucrat ca geamgiu timp de 8 ani.

Noi detalii șocante din trecutul lui Gheorghe Dincă!

Directorul spitalului,Marian Mitroi, a dezvăluit că și-a dat demisia în 1992, când a ales să plece la muncă în străinătate.

‘A lucrat între 1984-1992. Acum 27 de ani. Era geamgiu, se ocupa cu schimbarea geamurilor și montarea lor. Pe vremea aceea nu erau termopane. Eu nu l-am prins’, a declarat Mitroi, scrie Digi24.

Oamenii care l-au cunoscut au spus despre el că „era un om de treabă”, dar dezordonat.

‘Foarte puțini sunt cei care l-au prins. Au zis că era un om de treabă, își făcea treaba. Când a venit din Italia și-a deschis un service auto și au fost la el și au fost mulțumiți. Alții zic că aceeași mizerie era ca și acum la el, că nu era ordonat nici atunci’, a mai spus directorul Spitalului Municipal Caracal
Gheorghe Dincă a recunoscut în fața anchetatorilor, duminică, 28 iulie, că le-a ucis pe cele două tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut Alexandra Măceșanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea.

Sursa: digi24.ro

citește și...