Noi declarații ale suspectului de la Caracal: ce spune Gheorghe Dincă despre Luiza Melencu

03.08.2019, 16:26
Noi declarații ale suspectului de la Caracal: ce spune Gheorghe Dincă despre Luiza Melencu
Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie

Suspectul de la Caracal a fost adus, astăzi, la locuința sa, pentru a fi prezent la noile percheziții și cercetări făcute de DIICOT. 

Noul avocat al lui Dincă, Claudiu Lascoshi, a declarat, pentru Antena 3, că firul evenimentelor de după dispariția Alexandrei începe să fie clar, însă ce s-a întâmplat cu Luiza nu se știe încă. 

„Din ce cunosc eu, Luiza nu a fost îngropată. El a procedat la fel, dar până la momentul în care cele două victime au decedat. El nu susține că ar fi incinerat și trupul Luizei. Spune că a luat-o pe Luiza, a mers spre domiciliul lui. Conform declarației lui, ea ar fi fost de acord să-l însoțească. Nu se cunoșteau dinainte. Nici cu Alexandra nu se cunoștea”, a declarat avocatul.

Apărătorul lui Dincă a spus și că suspectul susține că a lovit-o pe Alexandra, iar fata a căzut, s-a lovit și a decedat. Mai mult, Dincă a recunoscut că a violat-o pe adolescenta de 15 ani, dar nu și pe Luiza. 

„Cred că au fost arse niște resturi și trebuie verificată această pistă, să vedem dacă nu a îngropat bucăți din victime în alte părți sau acele bucăți nu au fost dezgropate de animale sau date la animale. Au fost cazuri și înainte de Revoluție în care anumiți criminali și-au aruncat cadavrele la animale și n-au mai putut fi găsite”, spune, pe de altă parte, avocatul Familiei Melencu.

 

citește și...