Nikita, amenințată de fostul iubit. A ajuns să trăiască în teroare! ‘A afirmat că mă va omorî’

15.06.2021, 16:52
Nikita, amenințată de fostul iubit. A ajuns să trăiască în teroare! 'A afirmat că mă va omorî'
Nikita, amenințată de fostul iubit. A ajuns să trăiască în teroare! 'A afirmat că mă va omorî'

Mihaela Ispas, alias ‘Nikita de România’, a dezvăluit că are probleme din cauza fostului iubit, Cristian Doban, motiv pentru care are de gând să se întoarcă în țară. De mai bine de 12 ani, vedeta s-a mutat în Spania, alături de fiicele sale. 

Potrivit Spynews, fosta luptătoare vrea să-și rezolve toate divergențele cu fostul partener. Se pare că totul ar fi pornit de la plata pensiei alimentare pentru copila pe care o au împreună.

Nikita se întoarce în România

Cristian Doban ar fi ajuns chiar să o amenințe pe Nikita și a creat mai multe conturi false pe rețelele de socializare. Bărbatul a fost obligat de instanță să plătească pensie alimentară.

”Când a aflat că are de dat bani pentru copil, mi-a trimis mai multe mesaje de amenințare. A afirmat că mă va omorî, ca să nu plătească nimic. Mesajele au fost trimise de pe mai multe conturi, însă rezultă clar că el este, fiindcă se referă la pensia alimentară. (…) Voi veni în România, ca să depun plângere penală împotriva lui”, a declarat Nikita pentru Spynews.

Nikita a suferit un infarct în 2019

Deși s-a mutat în Spania pentru un trai mai bun, Nikita se confruntă acum cu probleme grave de sănătate. Potrivit impact.ro, acesta ar avea sănătatea șubredă, după ce în 2019 a suferit un infarct.

Doctorii i-au interzis să mai depună efort, însă Nikita nu a respectat indicațiile acestora. Ea este nevoită să muncească din greu pentru a-și întreține cei doi copii făcuți cu bărbați diferiți. Fosta vedetă tv a ajuns să lucreze pe timp de zi la o firmă de curățenie, iar seara este angajată ca bodyguard la un club.

‘Eu duc o viaţă cinstită în Spania, muncesc, îmi văd de treaba mea, însă mai sunt şi conaţionali de-ai noştri care sunt certaţi cu legea şi comit diverse infracţiuni. Pe ei nu îi suport şi vreau să plătească pentru ceea ce fac. Tocmai de aceea lupt cum pot împotriva lor.

Colaborez cu autorităţile atunci când acestea mă solicită, mi se pare ceva normal. Dacă pot ajuta la prinderea unui tâlhar sau a unui violator, este de datoria mea să o fac. Nu suport infractorii, indiferent ce naţionalitate au, şi cred că locul acestora nu este pe stradă, ci după gratii. Vreau să fiu în siguranţă când ies pe stradă să mă plimb cu fiica mea, nu să mă trezesc că mă ataca cineva şi-mi dă în cap. Poliţiştii spanioli mi-au mulţumit de câteva ori pentru că i-am ajutat să prindă infractori periculoşi, iar pe viitor voi face tot aşa’, declara Nikita, nota România Tv.

 

citește și...