Nicoleta Dragne de la ‘Insula iubirii’, probleme cu sarcina! Fosta ispită va aduce pe lume primul ei copil

17.05.2020, 14:52
Nicoleta Dragne de la 'Insula iubirii', probleme cu sarcina! Fosta ispită va aduce pe lume primul ei copil

Nicoleta Dragne, fosta ispită la emisiunea ‘Insula iubirii’, va deveni mamă pentru prima dată! Deși a încercat să își țină sarcina ascunsă până acum, ea a recunoscut în cele din urmă că va aduce pe lume primul ei copil.

Nicoleta Dragne de la ‘Insula iubirii’, probleme cu sarcina! Fosta ispită va aduce pe lume primul ei copil

De asemenea, fosta ispită a show-ului de la Antena 1 a publicat și primele imagini cu burtica de gravidă, pe Instagram. Bruneta se iubește cu Alin Bruno, fostul soț al Mădălinei Pamfile, iar cei doi vor deveni părinți pentru prima dată.

‘Ne-am cunoscut acum trei ani, la început amical. Am ieșit într-o zi la cină și de acolo am ajuns să ne cunoaștem mai bine’, a mărturisit Nicoleta Dragne, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1.

Din nefericire, Nicoleta Dragne se confruntă cu probleme din cauza sarcinii. Ea nu mai are voie să se ridice din pat sau să facă vreun efort. Vedeta este gravidă în cinci luni și jumătate.

‘A fost greu primele luni, pentru că eram tot timpul închisă în baie, îmi era rău tot timpul. Acum, momentan, de vreo lună stau în pat, pentru că nu am voie să mai depun efort. Eu am muncit și m-am agitat foarte mult la atelier, a fost foarte aglomerat. Și probabil că am ridicat niște chestii pe acolo ce nu trebuia’, a declarat Nicoleta Dragne la Xtra Night Show.

‘Încerc să mănânc orice, Alin e cu ochii pe mine. El e cu sportul’, a mai declarat ea.

citește și...