Nicolae Guță, în scandal cu mama celui de-al 12-lea copil al său! Cristina a băgat divorț de manelist

07.01.2020, 17:25
Nicolae Guță, în scandal cu mama celui de-al 12-lea copil al său! Cristina a băgat divorț de manelist
Nicolae Guță, în scandal cu mama celui de-al 12-lea copil al său!

Nicolae Guță nu are deloc parte de liniște în căsnicie! Manelistul și actuala lui soție sunt în scandal, după ce artistul și-a renegat propriul copil.

Guță a acuzat-o pe Cristina, partenera lui, că băiatul pe care l-a născut în vara lui 2019 nu este pruncul lui.

Nicolae Guță, în scandal cu mama celui de-al 12-lea copil al său!

Sătulă de aberațiile lui Nicolae Guță, Cristina a decis să se despartă de solist. În schimb, manelistul susține sus și tare că cel de-al 12-lea moștenitor al lui nu ar fi fost conceput de el.

Potrivit Wowbiz, în perioada în care blondina a fost însărcinată, cei doi ar fi fost despărțiți, iar aceasta ar fi avut un alt iubit.

La câteva luni de când a născut, Cristina a mers la judecătorie și a băgat divorț. Cei doi soți vor avea prima înfățisare pe 21 ianuarie.

‘Vrea neapărat să facă un test de paternitate. Așa a făcut și cu Mădălina și Anais, iar la Cristina are niște bănuieli urâte. Normal, a ieșit un scandal monstru, chiar înainte de nașterea băiatului, iar din acest motiv, chiar dacă Cristina a născut în București, el nu a văzut copilul, era în Petroșani.

A văzut doar câteva poze, din cele trimise de Cristina, dar tot vrea să facă testul. Nicolae Guță a auzit zvonuri cum că Cristina ar fi fost cuplată și cu un alt manelist, când ei erau despărțiți. Iar cum perioada în care Cristina a rămas însărcinată este chiar, după calcule, cea în care, cu greu, s-au împăcat, Nicolae Guță vrea testul ADN, să fie sigur că este al lui’, au declarat prietenii lui Nicolae Guță pentru Wowbiz.

citește și...