Nicolae Guță, confesiuni despre divorț: „Eu sunt Toma Necredinciosul”

09.01.2020, 15:33
Nicolae Guță, confesiuni despre divorț: „Eu sunt Toma Necredinciosul”
Nicolae Guță, confesiuni despre divorț

Nicolae Guță a făcut confesiuni despre divorț și despre relația cu Cristina, după ce se zvonise că s-au despărțit din cauza infidelității. 

Informația că artistul a cerut test de paternitate pentru a se asigura că băiatul Cristinei este al lui a surprins pe toată lumea, însă se pare că nu acesta e adevărul.

Nicolae Guță, confesiuni despre divorț

Guță și soția sa au fost prezenți în platoul unei emisiuni, pentru a pune capăt speculațiilor despre divorț. 

„Eu nu am intentat niciun divorţ! Noi suntem împreună! Aş minţi şi ar fi nedrept să spun că nu există unele divergenţe între noi, certuri… Fiecare ţine la punctul lui de vedere, dar important e că suntem împreună! Certuri sunt în fiecare familie, fiecare îşi susţine punctul lui de vedere, fiecare are dracii lui”, a spus Cristina.

„Nu, nu, nu… Niciodată în viaţă, pentru că, la felul în care seamănă cu mine, ce-ţi mai trebuie (n.r. test de paternitate). Apoi… nu sută la sută, mie la mie simt că este al meu copilul. Nu m-am gândit o clipă, pentru că în perioada respectivă nu am fost niciodată despărţiţi. Eu sunt Toma Necredinciosul pe chestia asta şi n-aş creşte un copil străin pentru nimic în lume! Şi, mai ales la câţi copii am eu, mi-am mai dorit copii cu ea”, a continuat Guță.

Solistul a mărturisit că actuala sa soție a pierdut o sarcină, așa că s-au gândit să apeleze la fertilizarea in vitro, dar nu a mai fost nevoie. 

„În primă fază, Cristina rămăsese însărcinată. A avut o sarcină extrauterină şi a fost nevoită s-o întrerupă. Am fost la doctor, care ne-a spus că dacă păstrăm copilul, va fi o mare nenorocire pentru noi, pentru că nu va fi un copil sănătos. Cristina a avortat! Pur şi simplu, a avortat! A pierdut sarcina…

Apoi noi am fost tot timpul împreună, tot timpul, niciodată despărţiţi! Am suferit o traumă amândoi pentru că noi ne-am dorit foarte mult copii împreună!

Ne gândeam la o eventuală intervenţie medicală, prin fertilizare in vitro. De altfel, am şi făcut câţiva paşi spre acest drum! Am fost la o clinică, au luat medicii de la mine… mă rog… Am făcut toate demersurile preliminare şi urma să facem pas cu pas ce era necesar. Dar Dumnezeu a fost bun, noi ne-am rugat şi a rămas însărcinată, mulţumim lui Dumnezeu, după pierderea primei sarcini cu probleme. Am fost cuminţi amândoi, eu mi-am văzut de treabă, n-am mai băut nimic, am urmat şi eu un tratament, ea un tratament.

Am urmat, pas cu pas, fix ce ne-a spus medicul şi a rămas însărcinată pe cale naturală, fără fertilizare in vitro, fără absolut nimic, cu voia lui Dumnezeu!”, a dezvăluit artistul.

citește și...