Nicolae Ceaușescu ar fi fost bolnav de cancer! Un colonel american a făcut dezvăluiri uimitoare

09.01.2020, 19:18
Nicolae Ceaușescu ar fi fost bolnav de cancer! Un colonel american a făcut dezvăluiri uimitoare
Nicolae Ceaușescu ar fi fost bolnav de cancer

Un colonel american a făcut dezvăluiri uimitoare. Nicolae Ceaușescu ar fi fost bolnav de cancer, iar Elena și Nicu ar fi pregătit preluarea puterii. 

Colonelul american George Kolt, ofițer al CIA, a trimis către Washington, în vremea regimului comunist, un raport despre situația din România, scrie Adevărul. 

Nicolae Ceaușescu ar fi fost bolnav de cancer

Agentul dezvăluia că Nicolae Ceaușescu fusese diagnosticat cu cancer la prostată și urma să fie operat. În cazul în care dictatorul ar fi murit, soția lui, Elena, și Nicu, unul dintre fiii săi, ar fi preluat conducerea statului. 

„Tot mai multe informaţii indică faptul că Nicolae Ceauşescu ar putea fi supus în curând unei intervenţii chirurgicale din cauza unui cancer la prostată. Perioada e una riscantă, deoarece România trece prin mari probleme economice şi financiare înainte de iarna anului 1985, care se anunţă una deosebit de dură”, raporta Kolt.

„Are multe probleme de sănătate. Iar în cazul în care Ceauşescu nu se reface repede după operaţie, bătălia pentru succesiune ar face ca soţia sa, Elena, şi fiul său, playboy-ul Nicu, să îşi măsoare forţele cu restul oamenilor din echipa de conducere. Nu există vreun personaj dominant în acest grup, deoarece Ceauşescu nu a desemnat un succesor, însă cred că este posibil ca toţi ceilalţi şefi comunişti să se unească pentru a încerca să-i dea jos de la conducere pe Elena şi pe Nicu”, a mai concluzionat ofițerul în raport. 

 

citește și...