Nicki Minaj a pozat goală de ziua ei. Fotografia care a devenit virală în câteva ore

11.12.2021, 12:52

Nicki Minaj este una dintre cele mai îndrăgite și controversate cântărețe care s-a caracterizat prin stilul ei extravagant care nu ezită să iasă în evidență îmbrăcată sumar, întrucât cu această ocazie și-a răsfățat fanii cu o sesiune foto hot pentru a sărbători cea de – a 39-a aniversare .

Rapperul și-a dezvăluit silueta, iar poza cu un tort aniversar în cadrul sărbătorii ei în care a fost înconjurată de flori și cadouri de lux.

De data aceasta, cântăreața a ales să își vopsească părul roz și o coafură în stilul anilor 50, deși a subliniat că în prima dintre fotografii  a folosit o lenjerie revelatoare cu trandafiri strălucitori.

Nicki Minaj a pozat goală de ziua ei de naştere

Într-o a doua imagine, ea apare complet fără haine și pozând cu spatele pe un ursuleț uriaș, totul în timp ce își etalează silueta de invidiat în care ies în evidență sandalele cu platformă. Ea poate fi văzută ținând un tort într-o mână și acoperindu-și părțile private ale corpului cu cealaltă.

Cântăreața apare complet goală în poza care a adunat aproape 7 milioane de like-uri, în mai puțin de 10 de ore. În plus, a distribuit un videoclip în care arată că și-a sărbătorit ziua de naștere printre zeci de trandafiri și cadouri scumpe, precum unele de la Versace.

Foto; Instagram

 

Nu este prima dată când Nicki Minaj este îmbrăcată sumar

Nu este prima dată când Nicki Minaj este îmbrăcată sumar pe rețelele de socializare, toți au contestat cenzura pe Instagram cu ținute îndrăznețe sau complet goale .

De asemenea, a fost ținta controverselor pentru unele dintre momentele pe care le-a împărtășit pe rețelele sale de socializare, precum cel în care a ținut o petrecere de lux cu tematica unei prințese.

Artista este căsătorită, a născut un copil și a reușit să se impună ca una dintre cei mai buni rapperi din toate timpurile.

Nume real

Numele ei adevărat este Onika Tanya Maraj-Petty. S-a născut în în Trinidad și Tobago.

Ea este rapper, cântăreață și compozitoare. Ea este renumită pentru rapul și versatilitatea ei ca artist de înregistrări.

Ea este destul de populară pe Instagram. Are 164 de milioane de oameni care o urmăresc.

În faza incipientă a carierei, Minaj a devenit cunoscută pentru costumele și perucile ei colorate. Ea a devenit faimoasă după ce a lansat piesele Playtime Is Over (2007), Sucka Free (2008) și Beam Me Up Scotty (2009).

 

 

citește și...