Nelu Ploieșteanu nu mai poate ajunge la mormântul fiului său. ”Îmi plânge sufletul”

25.04.2020, 10:46
Nelu Ploieșteanu nu mai poate ajunge la mormântul fiului său. ”Îmi plânge sufletul”
Nelu Ploieșteanu nu mai poate ajunge la mormântul fiului său. ”Îmi plânge sufletul”

Binecunoscutul cântăreț de muzică de petrecere Nelu Ploieșteanu, în vârstă de 69 de ani, suferă că nu poate merge la mormântul fiului său, Mihăiță, care a încetat din viață în urmă cu doi ani.

Nelu Ploieșteanu a trecut printr-o mare dramă în aprilie 2018. Atunci, fiul său, Mihăiță, a încetat din viață. Acum, din cauza măsurilor de de restricție impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus, Nelu Ploieșteanu nu poate să meargă la cimitir, la mormântul fiului său.

“Acum sunt în Bucureşti, cu familia, îmi plânge sufletul că nu mai putem ajunge la băieţelul meu, la Cimitirul Străuleşti, ne aşteaptă sărăcuţul, îi e dor de noi. Una dintre fiicele mele (n.r.- artistul are patru fete) l-a visat acum două zile că îi curgeau lacrimi pe obraz, unele mari, ca de aur. De când a murit Mihăiţă am mers zilnic la el, acum nu mai putem din cauza restricţiilor, ne dau amenzi mari, de peste 2.000 de lei. Dar asta nu înseamnă că nu are candela aprinsă, mai rog o doamnă de acolo să aibă grijă ca micuţul meu să nu stea în întuneric. De anul trecut, de la Paşte, el a avut candela mereu aprinsă”, a declarat Nelu Ploieșteanu pentru click.ro.

De când a murit Mihăiță, Nelu Ploieșteanu a mai renunțat la concertele în țară.

“De peste un an de zile cânt la un restaurant din Slănic Moldova. De când ne-a murit copilul nu mai susţin recitaluri şi prin alte părţi, nu mai pot alerga prin toată ţara, e mai liniştit aşa”, a mai spus el.

citește și...