Andrei Ștefănescu are încă probleme după ce a fost externat. ”Nu se ascund să arate chestia asta. Parcă aș avea ciumă”

10.07.2020, 10:51
Andrei Ștefănescu are încă probleme după ce a fost externat. ”Nu se ascund să arate chestia asta. Parcă aș avea ciumă”
ndrei Ștefănescu are încă probleme după ce a fost externat. ”Nu se ascund să arate chestia asta. Parcă aș avea ciumă”

Andrei Ștefănescu a fost timp de 12 zile sub atenta supraveghere a medicilor, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. După externare, cântărețul a trecut prin experiențe deloc plăcute.

Andrei Ștefănescu a trecut prin momente dificile după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus. După ce a ieșit din spital și a revenit la viața normală, el a avut parte de experiențe neplăcute din partea oamenilor.

„Oamenii se feresc de mine, fug de mine pe stradă, în magazin, e vizibil, nu se ascund să arate chestia asta. Parcă aș avea ciumă. Asta ar fi fost problema mea, să ies din spital încă pozitiv și să spună lumea despre mine că am mințit. I-am spus domnului doctor că nu mă externez fără două teste negative”, a declarat Andrei Ștefănescu în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, potrivit spynews.ro.

A fost gonit și din parc

După ce a fost externat, Andrei Ștefănescu povestea că  a ieșit în parc cu fiul său, dar a fost gonit de o femeie.

”Astăzi am ieșit într-un parc și cineva chiar m-a gonit. Am ieșit cu băiețelul un pic în parc pentru că de atâtea zile nu l-am mai văzut și mi-a fost dor să ies cu el. O doamnă mai în vârstă, nu o judec, este părerea dânsei, mi-a zis: ”Tu ce cauți în parc? Am văzut că ești bolnav. Nu mai puteai să stai câteva zile în casă?”. I-am răspuns că am ieșit din spital și sunt sănătos.

Am început să discutăm și s-a relaxat un pic, dar primul instinct pe care l-a avut a fost de a mă îndepărta și m-a certat efect că stăteam în parc, într-un spațiu deschis. Nu stăteam cu copii altora. Stăteam pe o masă de ping pong, departe de ceilalți copii, știind ce s-ar putea întâmpla. Am fost sigur că așa se va întâmpla, chiar și în spital le-am spus apropiaților mei și într-adevăr lucrurile încep să se simtă. Astăzi a fost prima mea ieșire și s-a întâmplat. Sunt convins că și pe la magazine sau altundeva, cineva o să mă înjure, o să mă acuze că fac parte dintr-o organizație, dintr-un plan”, a mărturisea cântărețul de curând.

citește și...