Nativii care vor să fie mereu în centrul atenției. Se cred mai buni decât ceilați

12.05.2021, 12:02
Nativii care vor să fie mereu în centrul atenției. Se cred mai buni decât ceilați
Nativii care vor să fie mereu în centrul atenției. Se cred mai buni decât ceilați

Nativii din câteva zodii vor să fie mereu în centrul atenției și au tendința de a se considera mult peste cei din jur în toate privințele.

Experții în astrologie susțin că unii nativi din zodiac suferă de narcisism.  Lauda de sine este tipică narcisiştilor. Au tendința să considere că sunt cu adevărat speciali și vor mereu să fie în centrul atenției.

Patru zodii ies în evidență din acest punct de vedere. Astfel, cei născuți sub semnul Scorpionului au o părere atât de bună despree ei încât cred că nimeni nu-i poate depăși când vine vorba de inteligență și frumusețe. Se cred superiori celor din jur și își doresc să fie mereu în centrul atențției. Dacă cineva îi critică nu doar că o va ține minte pe acea persoană, dar va căuta să se răzbune pentru că i-au fost puse la îndoială calitățile pe care ei consideră că le au.

Nativii care vor să fie mereu în centrul atenției: Leii, Capricornii și Taurii

Și despre nativii din zodia Leu se spune că sunt narcisiști. Le place să se laude și cred despre ei că sunt cei mai buni, indiferent ce fac. Au o părerea exagerat de bună despre ei, nu suportă criticile și vor cu orice preț să fie în centrul atenției.

Cei născuți în zodia Capricornului consideră că au toate atuurile de partea lor pentru a fi mereu apreciați de cei cu care intră în contact. Se cred cei mai deștepți și cei mai frumoși și se vor lăuda mereu în fața celorlați cu calitățile pe care ei consideră că le au, chiar dacă sunt mult exagerate. Vor ca toată lumea să fie cucerită de farmecul lor, iar dacă acest lucru nu se întâmplă vor avea resentimente față de cei care nu îi ridică în slăvi.

Nativii din zodia Taur se consideră cu mult superiori celor din jur. Se cred cei mai buni în tot ce fac și vor face tot ce le stă în putință pentru a se lăuda în fața celorlați, exagerându-și calitățile.

citește și...