Nativii care știu să rămână prieteni cu foștii iubiți. Trec rapid peste ruptură!

04.07.2022, 12:04
Nativii care știu să rămână prieteni cu foștii iubiți. Trec rapid peste ruptură!
Nativii care știu să rămână prieteni cu foștii iubiți

Unele persoane rămân în relații foarte bune cu foștii parteneri de viață după separare, altele nu reușesc deloc să facă acest lucru. Semnul asstral sub care o persoană s-a născut poate da indicii și în acest sens, sunt de părere experții în astrologie. Despre nativii din trei zodii se spune că știu să rămână prieteni cu foștii parteneri de cuplu: Rac, Scorpion și Gemeni.

Nativii din zodia Racului nu poartă ranchiună partenerului de viață după o separare. Ba dimpotrivă, acești nativi fac tot ce le stă în putință pentru a rămâne în relații cordiale cu cei cu care au avut o relație sentimentală.

Sunt capabili să deschidă un nou capitol în ceea ce-i privește pe foștii parteneri, dezvlotând o frumoasă relație de amiciție.

Nativii care știu să rămână prieteni cu foștii iubiți. Scorprionii se bucură de relația de prietenie cu foștii iubiți

Despre cei născuți sub semnul Scorpionului se spune că se bucură enorm atunci când au posibilitatea de a rămâne în relații de prietenie cu foștii iubiți. Ca amici, vor fi întotdeauna alături de foștii parteneri, indiferent despre ce e vorba, susținându-i în tot ceea ce fac. Acești nativi nu au nicio problemă atunci când îi văd pe foștii parteneri în compania altcuiva, ba chiar vor încerca să lege o amiciție și cu noul partener de cuplu al celui cu care cândva a trăit o poveste de dragoste.

Și nativii din zodia Gemenilor reușesc să nu destrame definitiv relația cu foștii iubiți după o ruptură. Fac tot ce pot pentru a avea o legătură de prietenie cu aceștia și le vor oferi tot suportul lor, oricând vor avea nevoie. Pentru ei, prietenia este primordială.

citește și...