Nativii care fug de căsătorie. Nu vor sub nicio formă să audă de așa ceva!

11.05.2021, 11:51
Nativii care fug de căsătorie. Nu vor sub nicio formă să audă de așa ceva!
Nativii care fug de căsătorie. Nu vor sub nicio formă să audă de așa ceva!

Experții în astrologie susțin că zodia în care o persoană s-a născut poate scoate la iveală și cum percep nativii respectivi căsătoria.

În timp ce unele persoane abia așteaptă să se căsătorească, altele nu vor sub nicio formă să audă de așa ceva.

Patru dintre cele douăsprezece semne ale zodacului sunt predispusae să nu se căsătorească niciodată, iar dacă o vor face la un moment dat mariajul nu va fi unul de durată, pentru că le place libertatea absolută atunci când vine vorba de viața personală, sunt de părere specialiștii în astrologie.

Nativii care fug de căsătorie: Berbecii, Gemenii, Scorpionii și Peștii

Despre nativii din zodia Berbec se spune că au reguli foarte bine stabilite când vine vorba de viața sentimentală. Detestă să fie legați sentimental de cineva și fud de mariaj. Ei vor să aibă parte de libertate în plan amoros și să facă exact ce doresc și cu cine doresc, fără nicio obligație.

Cei născuți în zodia Gemeni fug de orice fel de angajament sentimental. Preferă relațiile deschise, fără prea multă implicare afectivă, astfel că o căsătorie nu se află pe lista lor de priorități.

Persoanele născute în zodia Scorponului se implică foarte greu într-o relație sentimentală serioasă și foarte greu ajung să se căsătorească. Chiar dacă vor face acest pas, se vor întreba mereu dacă au făcut alegerea potrivită, astfel că, din acest motiv, pot apărea tensiuni în viața de cuplu, riscul de divorț fiind extem de mare.

Și despre nativii din zodia Pești se spune că detestă căsătoria. Nu le place să își ia angajamente și consideră că un mariaj este o povară mult prea mare pentru ei, astfel că preferă libertatea când vine vorba despre viața lor sentimentală.

citește și...