Natalia Mateuț, detalii din viața sentimentală. ”Îți dorești ca omul de lângă tine să aibă măcar același nivel de trai ca și tine”

30.05.2020, 10:23
Natalia Mateuț, detalii din viața sentimentală. ”Îți dorești ca omul de lângă tine să aibă măcar același nivel de trai ca și tine”
Natalia Mateuț, detalii din viața sentimentală. ”Îți dorești ca omul de lângă tine să aibă măcar același nivel de trai ca și tine”

Natalia Mateuț a făcut dezvăluiri despre viața sa sentimentală. Vedeta a mărturisit că nu este într-o relație în acest moment.

Natalia Mateuț, fiica fostului mare fotbalist Dorin Mateuț, a afirmat că în acest moment se bucură de libertate și că nu este în căutarea unei relații.

”Nu sunt în perioada de căutare a unei relații, câtă vreme am tot avut. Sunt în perioada vieții în care îmi place să mă bucur de libertate, de mine și atât. Am o perioadă extrem de aglomerată cu proiectele mele, care îmi solicită aproape toată săptămâna, unde mai pui că mă și mut luna viitoare și sunt în căutări de mobilă, canapele și altele”, a declarat Natalia Mateuț pentru click.ro.

Întrebată cum ar reacționa dacă ar fi curtată de un tânăr care nu are o situație financiară bună, vedeta a răspuns:

”Cumva partea cu zona financiară nu mai este un reper pentru mine, cu toate că sigur îți dorești ca omul de lângă tine să aibă măcar același nivel de trai ca și tine. Cred că oricum ne învârtim în anturaje cu oameni din “zona noastră” așa că treaba cu banii nu este o problemă neapărat”.

Se mută într-un apartament al părinților ei

Natalia Mateuț este foarte fericită că se mută într-un apartament spațios, al părinților ei.

”Mă mut într-un apartament foarte frumos, foarte mare, de 200 mp, foarte central ca zona. Este al meu, al părinților mei, deci nu o să plătesc chirie. Am mai avut de-a lungul timpului dorința de a mă muta, dar a intervenit mereu câte ceva. Am fost și comodă și în principiu am tot stat cu iubiții mei acasă la ei, am fost genul ăsta. Și atunci nu avea sens să mă mut! Acum, pentru că sunt într-o perioadă în care sunt singură, făcând referire și la relație, și chiar dacă ar fi să am un iubit, nu mi-aș dori să mă mai mut atât de devreme cu el, vreau să mă mut singură”, a explicat ea.

Vedeta își caută mobilă pentru noua casă

”Confortul și independența și bucuria de a fi tu cu tine, mai ales la 29 de ani, eu zic că sunt mai mult decât binevenite! Drept urmare sunt într-o perioadă în care îmi caut mobilă, mi-am ales deja canapeaua, trebuie să vină zugravul să îmi zugrăvească apartamentul, pentru că până acum am avut chiriași și trebuie puțin renovat. Îmi dau tot felul de comenzi de mobilă.

Mi-am comandat o masă foarte frumoasă, unde să îmi invit prietenii și să mâncăm împreună. Legat cumva cu toată perioada asta de izolare am și învățat să mai gătesc câte ceva, pentru că nu era punctul meu forte, numai bine că mă mut și va trebui să mă super gospodăresc singură, nu că mama nu mi-ar mai trimite mâncare și bunătăți făcute de ea, dar cu siguranță nu o să mai dau atât de des pe acasă ca să mănânc, de aici, de la ei”, a mai dezvăluit Natalia Mateuț pentru sursa mai sus-citată.

citește și...