Narcisa Suciu se declară fericită. ”Mi-e și frică să-mi doresc mai mult”

21.07.2021, 14:26
Narcisa Suciu se declară fericită. ”Mi-e și frică să-mi doresc mai mult”
Narcisa Suciu se declară fericită. ”Mi-e și frică să-mi doresc mai mult”

Cântăreața Narcisa Suciu, în vârstă de 46 de ani, se declară o femeie împlinită, atât în plan profesional, cât și în ceea ce privește viața personală. Artista a mărturisit, într-un interviu, ce  o face fericită. ”Mi-e și frică să-mi doresc mai mult”, a declarat răspicat binecunoscuta cântăreață Marcisa Suciu.

Narcisa Suciu este o cântăreaţă care s-a bucurat de mare succes în anii de după Revoluția din 1989 în România. Printre multe alte premii pe care le-a obţinut de-a lungul anilor, artista a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov în anul 1997. Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen. Artista este mama unei fete foarte reuşite, pe nume Daria. Daria este fructul relației pe care narcisa Suciu a avut-o cu Daniel Crăciun.

Cântăreața a afirmat, într-un interviu pe care l-a acordat pentru coolneamt.ro, că se consideră o femeie fericită atât în plan profesional, cât și în plan personal.

Narcisa Suciu se declară fericită. ”Am un copil perfect fix așa cum e, am partenerul de viață pe care-l merit, am o meserie care-mi aduce împlinire”

”Cred că pot să spun fără șovăială că sunt un om fericit! Am un copil perfect fix așa cum e, am partenerul de viață pe care-l merit, am o meserie care-mi aduce împlinire, sunt perfect sănătoasă, am prieteni minunați și se pare că am și un public ce nu m-a uitat (de tot)! Mi-e și frică să-mi doresc mai mult, nu știu dacă inima mea poate duce mai mult decât am deja!”, a declarat Narcisa Suciu.

Întrebată ce iubește cel mai mult, vedeta a răspuns: ”Iubesc liniștea pe care mi-o dă conștientizarea faptului că fiica mea este un om bun, frumos și împlinit. Iubesc siguranța pe care mi-o dă familia, de la soțul meu, la frații mei. Iubesc libertatea pe care mi-o dă asumarea omului imperfect ce sunt. Îmi iubesc prietenii. Iubesc (câteodată) felul în care-mi sună vocea când cânt. Îmi iubesc câinele! Ozzy este parte din familia noastră de peste zece ani. Îmi iubesc colecția de parfumuri. Am peste trei sute de sticle și știu exact unde se află fiecare, cum se cheamă și cum miroase fiecare”.

citește și...