Motivul șocant pentru care Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Ce l-a enervat, de fapt, pe criminal

14.12.2019, 12:51
Motivul șocant pentru care Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Ce l-a enervat, de fapt, pe criminal
Motivul șocant pentru care Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra Măceșanu

Au trecut șase luni de când Gheorghe Dincă a fost reținut pentru răpirea și uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, două tinere din Caracal.

Motivul șocant pentru care Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra Măceșanu

Minora a sunat la 112 în timp ce Dincă era plecat de acasă. Inițial, criminalul a declarat că s-a înfuriat în momentul în care și-a dat seama că aceasta vorbise la telefon.

‘Am lovit-o destul de tare, căzând jos, lovindu-se cu capul de ciment – dar nu mai aveam control. Am realizat că am omorât-o.

Am mers la butoi și am așezat scândurele deasupra sitei, am mers la Alexandra, am învelit-o cu o husă de pat, am ieșit pe ușă, am luat-o la umăr cu picioarele în față. Ajungând la butoi, am băgat-o. Am adăugat pe foc o plasă de plastic ce avea în ea 2-3 kilograme de vaselină. Iar ultima dată, o bucată de carton bituminat din acela gros. Telefonul pe care l-a atins Alexandra și tot ce era atins de ea, le-am pus pe foc’, declara Gheorghe Dincă. 

Acum, însă, apar noi dovezi care să contrazică aceste declarații. Anchetatorii au stat de vorbă din nou cu bărbatul de 66 de ani, însă acesta și-a schimbat declarațiile. Dincă nu știa că Alexandra a folosit telefonul mobil.

“A vorbit cu ea, a încercat să întrețină din nou relații sexuale cu ea, fata a refuzat, a devenit puțin violentă și Gheorghe Dincă s-a enervat și a clacat pentru că a primit un refuz, ceea ce el nu putea să accepte. Spune că a lovit-o, fata a căzut și s-a lovit cu capul de ciment și apoi a sugrumat-o”, a declarat o jurnalistă la Antena 3.

citește și...