Motivul pentru care Simona Gherghe a renunţat definitiv la ‘Acces Direct’

14.08.2019, 12:39

Simona Gherghe nu va mai prezenta emisiunea ‘Acces Direct’, spre dezamăgirea fanilor săi. Deşi a renunţat la proiectul de la Antena 1, vedeta a mărturisit că va lucra în continuare în televiziune deoarece acest domeniu este cea mai mare pasiune a ei.

Motivul pentru care Simona Gherghe a renunţat definitiv la ‘Acces Direct’

Simona Gherghe şi-a anunţat admiratorii că va putea fi urmărită la televizor imediat cum se întoarce din concediul postnatal.

‘De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din “surse”. Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat. Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări.

Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine. Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături, în tot acest timp. Și le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe.

Cât despre mine, după aproape 9 ani de știri și alți 9 de divertisment și news magazine, tot ce vă pot spune e că nu voi renunța la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! După cum știți, acum sunt in concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru încă o perioadă 🙂 Dar ne vom revedea în curând, la ANTENA 1!’, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe prezenta emisiunea ‘Acces’ Direct’ încă din 2010.

 

citește și...