Motivul pentru care Gheorghe Dincă a plâns în faţa anchetatorilor. Unchiul Alexandrei Măceşanu a făcut lumină

19.08.2019, 12:45
Motivul pentru care Gheorghe Dincă a plâns în faţa anchetatorilor. Unchiul Alexandrei Măceşanu a făcut lumină
Motivul pentru care Gheorghe Dincă a plâns în faţa anchetatorilor

Se împlineşte o lună de când Gheorghe Dincă a fost reţinut de poliţişti, după ce Alexandra Măceşanu a sunat la 112. Nici până acum anchetatorii nu au reuşit să afle ce s-a întâmplat cu adevărat în casa bărbatului de 66 de ani.

Motivul pentru care Gheorghe Dincă a plâns în faţa anchetatorilor

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, iar trupurile neînsufleţite le-ar fi ars. Mai mult de atât, criminalul din Caracal a cedat nervos în faţa criminaliştilor, a plâns şi a motivat că regretă ce a făcut.

De asemenea, Dincă a făcut şi o destăinuire în privinţa copiilor săi. Suspectul a precizat că îşi iubeşte copiii mult şi că îi pare rău că i-a minţit pe anchetatori.

Gheorghe Dincă ar fi mărturisit şi că ducea femei în Italia, pentru care primea 500 de euro.

Unchiul Alexandrei Măceşanu a venit cu noi informaţii în cazul Caracal.

‘Eu merg din prima zi pe această versiune cu rețeaua de trafic de minore. Din informațiile pe care le-am primit, acest om nu acționa singur, are un anturaj destul de bine conturat. El avea o viață foarte activă. În acest moment, lucrurile sunt mai neclare ca la început.

Are o protecție foarte clar stabilită din partea clanurilor din județul Olt. Din punctul meu de vedere nu a fost ucisă (n.r. Alexandra Măceşanu) în acea curte, e a doua concluzie certă. Acest individ și cazul în sine începe să deranjeze foarte tare toate sferele de influență pentru că vin informații către mine, către presă și către alții despre clanuri din întreaga țară’, a zis Cumpănașu la antena3.ro.

citește și...