Motivul pentru care Feli suferă încă din copilărie: “Într-o zi când am să simt, am să…”

10.11.2019, 13:05

Feli este una dintre cele mai apreciate artiste din România! Chiar dacă este cu zâmbetul pe buze atunci când iese în public, puţini sunt cei care ştiu greutăţile prin care a trecut vedeta de-a lungul timpului. Artista şi-a făcut curaj şi a vorbit despre cea mai mare durere a ei.

Recent, artista împreună cu partenerul său au fost la o şedinţă foto în parc cu micuţa Nora Luna. Acolo, Feli a rememorat câteva lucruri din copilăria ei, care au făcut-o să sufere foarte tare.

Simpatica artistă le-a spus fanilor săi că unul dintre regretele pe care le are este acela că nu are poze cu ea de când era bebeluș. Singura imagine pe care o păstra cu sfințenie a ars, din păcate, în urmă cu ceva timp, în magazia bunicilor ei.

‘Azi am fost în Herăstrău cu Nora Luna și cu Cătă să facem poze. Încă de mică sufăr că eu nu am poze cu mine bebe. Aveam una, dar a ars în magazia bunicilor mei când aveam vreo 6 ani. Cumva asta e o apăsare pe suflet pe care acum o pansez prin fetița mea.

Într-o zi când am să simt, am să împart cu voi o pozică din cele pe care le-am făcut azi. După poze ne-am întâlnit cu prietenii noștri-familie, am mâncat toți apoi ne-a luat somnul pe mine, Nori și Cătălin și am tăiat-o spre casă”, a spus Feli pe Instagram.

citește și...