Motivul pentru care Carmen Tănase s-a mutat din București. ”Am vândut tot ce aveam”

19.07.2021, 14:25
Motivul pentru care Carmen Tănase s-a mutat din București. ”Am vândut tot ce aveam”
Motivul pentru care Carmen Tănase s-a mutat din București. ”Am vândut tot ce aveam”

Actrița Carmen Tănase, în vârstă de 60 de ani, a decis să plece din Caputală și să se mute la țară. ”Am vândut tot ce aveam în București”, a spus artista. Carmen Tănase, una dintre cele mai apreciate actrițe de pe scena artistică din  țara noastră,  a explicat care a fost motivul pentru care a luat această hotărâre.

Carmen Tănase a decis să părăsească Bucureştiul pentru a se muta la ţară.

Actrița a explicat, pentru impact.ro, care a fost motivul pentru care a luat această hotărâre.

Motivul pentru care Carmen Tănase s-a mutat din București. ”Am vrut să scap de mizeria de acolo”

Carmen Tănase s-a mutat într-un sat de lângă Târgoviște, alături de fiul său, Tudor, care s-a întors acasă, după mai mulți ani petrecuți peste granițe, și cu mama sa, în vârstă de 90 de ani.

”Am vândut tot ce aveam în București, am vrut să scap de mizeria de acolo, să respir aer curat și ne-am mutat la…țară. Încă nu am grădina mea, dar o voi face. Am o curte mare, așa cum mi-am dorit”, a spus Carmen Tănase. Actrița trăiește înconjurată de 3 câini și 14 pisici: ”Cea mai mare are 19 ani, toate sunt sterilizate și se înțeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine”.

Ce a spus Carmen Tănase despre rolul ”Flăcărica”

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul anilor, acesta și-a cucerit publicul cu rolurile din filme, teatru și televiziune. În plan personal, Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon, în perioada 1989-2000. Carmen Tănase a jucat rolul Flăcăricăi în serialul de televiziune ”Inimă de țigan”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, care s-a bucurat de foarte mare succes la public. De asemenea, vedeta a jucat acest rol și în serialele ”Regina” și ”State de România”. Despre acest rol și-a amintit actrița la podcastul prezentatorului Cătălin Măruță. ”Am fost chiar și sonerie de telefon: ”State, bă, sună telefonul, scoală-te”! Am fost și pe caietele elevilor și sonerie, mai am și acum caiete. Flăcărica și cu State, pe caietele elevilor. Eram pe copertă. În orice caz, s-au vândut foarte multe caiete atunci. Cel mai tare compliment pe care l-am primit vreodată, a fost așa. M-am dus să pun o pilă la Poliția Rutieră pentru cineva și m-am dus la un domn. Nenorocire, poze, toate alea. Am stat la o cafea și mi-au zis polițiștii: ”Doamnă, noi nu mai avem nicio problemă acum să prindem hoții. Îi vedem Acasă, la Inimă de Țigan”, a povestit Carmen Tănase.

”Putea să funcționeze și acum după părerea mea, dar uneori trebuie să știi să te oprești în plină glorie, pentru că exista riscul să se plictisească oamenii. Au hotărât cei care au hotărât să-l oprească și să facă altceva. Dar acum, văzând fenomenul ăsta și viralele de pe Tik Tok, el se dă în reluare de ani de zile… Câteodată mă mai uit și mă uit ca la niște străini. Mă uit ca un telespectator obișnuit și râd de mă prăpădesc”, a mai spus celebra actriță.

citește și...