Monica Tatoiu avertizează: ”2022 va fi un an dramatic pentru toată lumea. Îmi doresc să nu înceapă  confruntări militare”

02.02.2022, 20:58
Monica Tatoiu avertizează: ”2022 va fi un an dramatic pentru toată lumea. Îmi doresc să nu înceapă  confruntări militare”
Monica Tatoiu: ”Virginitatea e o tâmpenie”. Ce sfaturi i-a dat fiului său legat de femei

Monica Tatoiu a lansat un avertiment în privința celor care vor să facă investiții în perioada următoare! Afacerista spune că, după criza energetică, cât de curând se va ivi o criză alimentară, apoi, în câţiva ani, și o criză a apei. Monica Tatoiu mai spune că anul curent nu este un an bun pentru investiţii şi împrumuturi. Cu toate acestea, însă, afacerista spune că nu ar părăsi niciodată România.

 

Monica Tatoiu a vorbit într-un interviu despre situația actuală generată de pandemia de coronavirus. Omul de afaceri spune că anul 2022 va fi cel mai rău an din punct vedere economic și politic și îi sfătuiește pe oameni să nu facă împrumuturi, credite și nici investiții,

Mai mult, aceasta recomandă românilor să nu își schimbe locul de muncă.

„2022 va fi un an dramatic pentru toată lumea. Îmi doresc să nu înceapă  confruntări militare”

„2022 va fi un an dramatic pentru toată lumea. Economic, politic, emoțional. Îmi doresc doar să pot călători. Să nu înceapă  confruntări militare care vor bloca mobilitatea.

Omicron este, după mine, ultima fază a pandemiei. Se vede la spitalizări și ATI. Acum problemele mari vor fi criza energetică, criza alimentară și, în 10 ani, criza apei. Nu avem nici o salvare colectivă. Totul este individual. Decidenții politici aruncă lumea în haos și noi cei de la baza vom plăti costurile.

Și 2023 va fi greu. Puneți mâna pe carte și învățați să fiți cu jumătate de nas înaintea plutonului. Solidaritatea socială o să fie doar iluzie. De salvat portofelele speculatorilor. Nu există resurse pentru toate cererile„, a declarat Monica Tatoiu într-un interviu pentru Ciao.

Monica Tatoiu: ”Nu faceți investiții, nu luați împrumuturi, nu vă schimbați jobul”

Monica Tatoiu semnalează că există riscuri mari la care suntem supuşi dacă facem credite sau investim.

„În anul ăsta nu faceți investiții, nu luați împrumuturi, nu vă schimbați jobul, nu intrați în conflicte. Anul ăsta consolidați ceea ce aveți. Și citiți despre Europa în anii 1933.

În România mă deranjează duplicitatea și demagogia. Politicienii și decidenții au sex „neutru”, nici cu bile elastice nici cu văgăuni umede„, mai spune afacerista în interviul pentru Ciao.

Monica Tatoiu nu ar părăsi niciodată România

Cu toate acestea, însă, afacerista spune că nu ar părăsi niciodată România: „Decât dacă mă dau afară. Și atunci o să fac apel!”

„În România mă deranjează duplicitatea și demagogia. Politicienii și decidenții au sex „neutru”, nici cu bile elastice nici cu văgăuni umede.

Nu plec din țară decât atunci când mă dau afară. Și o să fac apel! Vreau să mă înscriu la un doctorat în securitate. Dar nu am găsit un conducător.

În 2022, mi-aş dori să întâlnesc oameni deștepți de la care să învăț lucruri noi„, conchide Monica Tatoiu.

 

citește și...