Monica Pop, în vizită la Mihai Constantinescu! Care e starea artistului

12.07.2019, 14:10
Monica Pop, în vizită la Mihai Constantinescu! Care e starea artistului
Monica Pop l-a vizitat la spital pe Mihai Constantinescu

Medicul Monica Popa l-a vizitat, recent, la spital pe Mihai Constantinescu. Îndrăgitul artist se află la Floreasca încă din luna mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator. 

Pe lângă noutățile despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, medicul a transmis un mesaj dur către cei care speculează subiectul și propagă minciuni în spațiul public. 

„Prietenul Mihai, stabil”

„Bolile și dramele vedetelor folosite josnic de unii speculanți din presa de scandal care fac de rușine media! Pt că li se permite! De ce? MIHAI CONSTANTINESCU în prim plan! P.S.: NU am spus nimic de starea medicală, decit că e stabil și că luptă, dar aberațiile unora din media continuă. Nemernici! Am fost ieri la Floreasca să-l văd pe Mihai. Terapie Intensivă. Mai multi pacienți. Curat, mirosea frumos deși sunt bolnavi grav, câțiva în comă. Bine îngrijiți, muncă la galere! Medici și personal foarte competenți și dedicați. Fac tot ce este posibil. Uneori e, alteori… Dar nu abandonează nici atunci când consideră că șansele sunt minime! Prietenul Mihai, stabil. Eforturi intense. El luptă, alături de colegii mei. Medicii nu au făcut niciun fel de anunțuri, nu credeți în fabulațiile unor știriști de proastă calitate care inventează tot felul de lucruri apocaliptice pt publicitate și fac astfel de rușine breasla lor. Jos, foarte jos! Nu le pasă cât rău fac! Nu se gândesc că ar putea fi și ei sau apropiații lor în aceeași situație! Boala nu alege și nu e normal să folosească nenorocirile oamenilor pt a aduce publicitate!!! Medicii își fac datoria cu prisosință. Și atât! Sper să se audă și să se ia mâsuri împotriva șacalilor care nu fac decât să aducă rău și întuneric în sufletul naivilor care îi cred. Tot mai puțini, sper!”, a scris medicul pe Facebook.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator.

Solistul și-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza problemelor cardiace pe care le avea de multă vreme. În 2008, solistul a fost supus unei intervenții chirurgicale la Secția Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș, după ce a fost diagnosticat cu stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficiență mitrală și alte afecțiuni. Nouă ani mai târziu, Constantinescu a fost operat în urma unor probleme cu valva mitrală. 

 

citește și...