Monica Orlanda s-a vindecat de coronavirus, dar nu și-a recăpătat gustul și mirosul. Iubita lui Alin Cocoș este speriată: ‘Îmi este tare frică’

29.09.2020, 15:27
Monica Orlanda s-a vindecat de coronavirus, dar nu și-a recăpătat gustul și mirosul. Iubita lui Alin Cocoș este speriată: 'Îmi este tare frică'
Monica Orlanda s-a vindecat de coronavirus, dar nu și-a recăpătat gustul și mirosul. Iubita lui Alin Cocoș este speriată: 'Îmi este tare frică'

În urmă cu mai bine de trei săptămâni, Monica Orlanda mărturisea că ea, iubitul ei, Alin Cocoș, dar și fiul lor, Andreas, s-au infectat cu coronavirus. La vremea respectivă, aceasta susținea că nu știe de unde a luat virusul și a stat internată în spital.

De curând, Monica Orlanda a revenit acasă, alături de familia ei, după ce s-au vindecat de COVID-19, însă tot este speriată. Pe rețelele de socializare, iubita lui Alin Cocoș a dezvăluit că încă nu și-a recăpătat gustul și mirosul.

Toată familia s-a infectat cu coronavirus

Cu toate că se simte bine, simțurile încă nu i-au revenit, deși au trecut mai bine de 14 zile de la infectarea cu coronavirus. Pe Instagram, Monica Orlanda a mărturisit că este speriată de toată situația.

‘La bolnavii de COVID, simțurile dispar pentru o perioadă scurtă, de 3-4 zile. Eu mă confrunt cu problema asta de 2 săptămâni și sincer îmi este tare frică că nu le voi mai recăpăta pentru că am citit și în multe articole că de obicei durează cam o săptămână, maxim 10 zile. Eu am trecut de 10 zile. Nu știu efectiv ce să mai fac!’, a spus Monica Orlanda pe Instagram.

A crezut că este o simplă gripă

Fiul vitreg al Elenei Udrea și familia sa au fost internați la Institutul ”Matei Balș” din Capitală.

„Suntem în spital, așteptam să vedem cum evolueză lucrurile. Avem simtome ușoare, copilul e bine, dar mai trebuie să stăm. Tuse, febră ocazional, dureri de spate, ca la gripă. Ieri eu am simțit ceva dureri în piept. Azi mi-e un pic mai bine. Avem simptome de două-trei zile, copilul s-a simțit mai rău dar nu ne-am gândit că ar putea fi cazul de Covid.

Credeam că e o simplă gripă. El acum e mult mai bine, cred că a trecut probabil ce a fost mai greu la el. A trebuit să venim la spital, să vedem dacă plămânii sunt ok. Noi avem și gust și miros. Nu mi-am imaginat că ar fi Covid.

Ne-am păzit cât am putut, nu am frecventat locuri aglomerate, ne-am ferit de oamenii din jurul nostru. Tind să cred că a fost de la mare. Primele simptome au apărut la o săptămână de când ne-am întors de la mare”, a declarat Monica Orlanda, citată de spynews.ro.

citește și...