Monica Gabor și Irinel Columbeanu, din ce în ce mai apropiați după ce ea s-a despărțit de Mr. Pink. Declarațiile inedite ale lui Irinel

26.08.2021, 10:06
Monica Gabor și Irinel Columbeanu, din ce în ce mai apropiați după ce ea s-a despărțit de Mr. Pink. Declarațiile inedite ale lui Irinel
Monica Gabor și Irinel Columbeanu, din ce în ce mai apropiați după ce ea s-a despărțit de Mr. Pink. Declarațiile inedite ale lui Irinel

În ultima perioadă s-a tot zvonit că Monica Gabor s-ar fi despărțit de afaceristul chinez, Mr. Pink. Până în acest moment, fosta soție a lui Columbeanu nu a făcut declarații pe acest subiect, deși apropiații ei susțin că șatena a plecat deja din vila de lux a bărbatului. 

Monica Gabor și Mr. Pink au format un cuplu timp de 10 ani, după ce tânăra a ajuns în America. Deși pe rețelele de socializare se lăuda cu luxul în care trăia, de fapt, aceasta era ținută ca într-o colivie, având nenumărate interdicții din partea lui Mr. Pink.

După despărțirea de milionar, Monica Gabor a plecat în Dubai, pentru a petrece o vacanță de vis alături de surorile ei, Ramona și Alina.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au reluat legătura, după ce ea s-a despărțit de Mr. Pink

Mai mult de atât, Monica Gabor a reluat legătura cu fostul soț, Irinel. Înainte, cei doi foști soți vorbeau destul de rar, cel mai probabil pentru a se feri de gelozia lui Mr. Pink.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu comunică mai des acum despre viața fiicei lor, Irinuca, care în prezent se află în SUA. Recent, Irinel Columbeanu mărturisea că și-ar dori să se împace cu Monica, de dragul fiicei lor.

De asemenea, omul de afaceri a mărturisit că nu știe nimic despre această informație conform căreia Monica Gabor nu mai formează un cuplu cu Mr. Pink.

„Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiecte.

Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat”, a mărturisit Irinel Columbeanu, potrivit Spynews.

Ce spunea Columbeanu despre divorțul de Monica Gabor

Irinel Columbeanu a făcut mărturisiri despre divorțul de Monica Gabor la o emisiune de televiziune.

”Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu, citat de spynews.ro.

citește și...