Monica Bîrlădeanu se confesează. ”Îmi doream să fiu vânzătoare”

19.06.2022, 15:54
Monica Bîrlădeanu se confesează. ”Îmi doream să fiu vânzătoare”
Monica Bîrlădeanu se confesează. ”Îmi doream să fiu vânzătoare”

Actrița Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 43 de ani, a făcut mărturisiri în cadrul unui interviu. Aceasta a dat detalii din trecutul său, explicând ce profesia și-ar fi dorit să aibă.  ”Îmi doream să fiu vânzătoare”, a declarat vedeta. Monica Bîrlădeanu a povestit și cum a ajuns să aibă o carieră în actorie.

Monica Bîrlădeanu a acordat un interviu pentru catine.ro. Vedeta a mărturisit, printre altele, la ce carieră visa când era mică și cum și-a descoperrit pasiunea pentru actorie.

”Îmi doream să fiu vânzătoare. Evident am trecut prin faza cu medic, apoi s-a conturat visul de a deveni avocat și ulterior am ajuns în actorie… Nu a fost o pasiune (n.r. actoria). A fost un job adiacent care a început să-mi placă. A fost o chestie pe care am descoperit-o făcând-o din nevoie”, a declarat ac easta.

Monica Bîrlădeanu se confesează. Care a fost cea mai dificilă scenă pe care a interpretat-o

Monica Bîrlădeanu a mărturisit și caare a fost cea mai dificilă scena pe care a interrpretat-o ca actriță: ”Cred că o scenă dintr-un film italian în care mi se tăia limba. Am jucat-o greu. A fost de destul de provocatoare din punct de vedere fizic. Scena se întâmpla în secția de Psihiatrie a spitalului unei închisori. O nebunie”.


Întrebată despre cel mai frumos rol pe carre l-a jucat, actrița a răspuns: ”Foarte complicat. Am iubit fiecare rol pe care l-am jucat. Sunt roluri de care te atașezi fără să vrei. Mi-a plăcut cel mai mult Francesca”.

Monica Bîrlădeanu a fost refuzată la TV

Actrița Monica Bîrlădeanu, pe care telespectatorii o știu și din serialul de televiziune ”Vlad”, de la Pro TV, a povestit că la un moment dat a dat o probă pentru a prezenta rubrica Meteo la TV, însă a fost refuzată. Vedeta a explicat care a fost motivul.

“Am dat prima dată o probă pentru rubrica Meteo, la Pro TV, și am picat. Mi-au zis că televiziunea nu e pentru mine că am gura strâmbă! Atunci am primit un telefon de la Radu Moraru să dau o probă pentru o emisiune nouă la B1 TV, post care tocmai se lansa. Când am dat proba eram praf. Nu știu nici acum cum de m-au vrut!“, a explicat Monica Bîrlădeanu la o emisiune online.

citește și...