Monica Bîrlădeanu nu a avut vacanță. ”Poate atunci o să pot pleca”

30.08.2021, 16:08
Monica Bîrlădeanu nu a avut vacanță. ”Poate atunci o să pot pleca”
Monica Bîrlădeanu nu a avut vacanță. ”Poate atunci o să pot pleca”

Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 42 de ani, a avut agenda foarte încărcată anul acesta, astfel că nu a putut pleca în vacanță. Actrița a mărturisit că abia așteaptă să poată merge să se relaxeze câteva săptămâni departe de țară. Monica Bîrlădeanu a afirmat că își dorește să plece într-o vacanță vacanță în Grecia.

Actrița Monica Bârlădeanu, pe care telespectatorii o știu și din serialul de televiziune ”Vlad”, de la Pro TV, a explicat, pentru click.ro, că u a avut parte de vacanță anul acesta.

Vedeta a fost prinsă cu filmările pentru serialul în care joacă la Pro TV.

Monica Bîrlădeanu nu a avut vacanță. ”M-aş duce undeva să stau la soare, dar nu foarte departe de casă”

În prezent, Monica Bîrlădeanu filmează pentru ultimul sezon al serialului ”Vlad”, până în luna octombrie. ”Filmăm ultimul sezon din Vlad, terminăm în octombrie, dar când o să am două săptămâni comasate, libere, poate atunci o să pot pleca”, a spus actrița.

Monica Bîrlădeanu visează la o vacanță în Grecia: ”Drept să îţi spun aştept să iasă Grecia din codul roşu. M-aş duce undeva să stau la soare, dar nu foarte departe de casă, pentru că dacă cumva e nevoie de mine la filmări, să pot să ajung într-o zi acasă”.

Monica Bîrlădeanu a fost refuzată la TV

Monica Bîrlădeanu povestit că la un moment dat a dat o probă pentru a prezenta rubrica Meteo la TV, însă a fost refuzată. Vedeta a explicat care a fost motivul.

“Am dat prima dată o probă pentru rubrica Meteo, la Pro TV, și am picat. Mi-au zis că televiziunea nu e pentru mine că am gura strâmbă! Atunci am primit un telefon de la Radu Moraru să dau o probă pentru o emisiune nouă la B1 TV, post care tocmai se lansa. Când am dat proba eram praf. Nu știu nici acum cum de m-au vrut!“, a explicat Monica Bârlădeanu la o emisiune online.

Monica Bîrlădeanu a lucrat ca ospătăriță

Monica Bîrlădeanu este astăzi una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră, cu o carieră impresionantă în televiziune și ca actriță. Însă, în urmă cu ani, pe vremea când era adolescentă, Monica Bârlădeanu a lucrat ca ospătăriță pentru a face rost de bani și pentru a-și ajuta familia.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus, că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta? Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta.Când eşti ospătar, eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii ’90”, a detaliat vedeta într-un interviu.

citește și...