Monica Bîrlădeanu, în izolare. ”Eram destul de mulțumită că reușisem să scap până acum”

07.04.2021, 14:54
Monica Bîrlădeanu, în izolare. ”Eram destul de mulțumită că reușisem să scap până acum”
Monica Bîrlădeanu, în izolare. ”Eram destul de mulțumită că reușisem să scap până acum”

Monica Bîrlădeanu s-a autoizolat. Vedeta așteaptă să vadă dacă testul COVID-19 iese pozitiv sau negativ.

Actrița Monica Bîrlădeanu se află în autoizolare la domiciliu, după cum a anunțat chiar ea pe contul său de socializare. De asemenea, vedeta a afirmat că așteaptă rezultatul testului COVID pentru a afla dacă este sau nu infectată cu virusul.

”Iata ca a venit si momentul ala pe care l-am evitat cu grija 1 an de zile: autoizolarea. N-am facut din asta un motiv sa pretind un premiu, dar va spun sincer… eram destul de multumita ca reusisem sa scap pana acum. Contemplez la modul serios sa-mi renovez balconul, sa rearanjez dressingul, sa-mi fac o zona de lucru la bijuterii pe terasa si tot felul… Nu sunt ipohondra, dar sa nu stii daca ai sau n-ai… e ceva destul de destabilizant. Orice durere de cap ti se pare suspecta ??‍♀️ Ati trecut prin asta? Cum ati gestionat momentul..? Share-uiti ce v-a ajutat cat ati asteptat un rezultat de test…”, a fost mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu în mediul online.

Monica Bârlădeanu a lucrat ca ospătăriță

Monica Bârlădeanu este astăzi una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră, cu o carieră impresionantă în televiziune și ca actriță.

Însă, în urmă cu ani, pe vremea când era adolescentă, Monica Bârlădeanu a lucrat ca ospătăriță pentru a face rost de bani și pentru a-și ajuta familia.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus, că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta? Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta.Când eşti ospătar, eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii ’90”, a povestit vedeta într-un interviu.

citește și...