Momente groaznice în fața casei suspectului din Caracal, după ce acesta a recunoscut că a ucis-o și pe Luiza! Ce au făcut mama și bunicul fetei

03.08.2019, 17:08
Momente groaznice în fața casei suspectului din Caracal, după ce acesta a recunoscut că a ucis-o și pe Luiza! Ce au făcut mama și bunicul fetei
Familie Luizei este devastată de durere

După ce suspectul de la Caracal a mărturisit, în urmă cu scurt timp, că a ucis-o și pe Luiza Melencu, familia acesteia a fost devastată la primirea unei asemenea vești.

Dacă până acum Gheorghe Dincă a refuzat să spună dacă a ucis-o pe Luiza Melencu, avocatul acestuia a declarat, acum puțin timp, că suspectul a mărturisit ce s-a întâmplat cu adolescenta de 18 ani. 

A lovit-o cu pumnul sau palma, a căzut şi a decedat”

„El susţine că a luat-o, nu ştiu locul, el oricum a precizat. Ea făcea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea către destinaţia ei, după aceea a oprit, după care a plecat spre domiciliul lui. Conform declaraţiei lui, el susţine că ea ar fi fost de acord să-l însoţească. Aşa susţine el. Nu se cunoşteau (nici cu Alexandra, nici cu Luiza, n.r.). A luat-o, după aceea, a lovit-o cu pumnul sau palma, a căzut şi a decedat. (…) Ancheta e de-abia la început, are un curs favorabil în prezent, zic eu, în ceea ce priveşte aflarea adevărului. El susţine că doar două victime a făcut, în repetate rânduri a susţinut”, a spus avocatul la Antena 3. 

Mama Luizei a leșinat

La aflarea acestei vești, mama și bunicul Luizei, aflați în fața casei suspectului, au trecut prin clipe foarte grele. Mama fetei a leșinat și a primit îngrijiri medicale de la Ambulanță, iar bunicul său a vrut să intre în curtea suspectului și a încercat să treacă de cordonul de jandarmi, fiind oprit de oamenii legii. 

Foto 2: România TV

 

citește și...