Momente dificile pentru Ramona Bădescu. Nu se poate întoarce în țară. ”Tatăl meu este bolnav”

12.09.2020, 12:10
Momente dificile pentru Ramona Bădescu. Nu se poate întoarce în țară. ”Tatăl meu este bolnav”
Momente dificile pentru Ramona Bădescu. Nu se poate întoarce în țară. ”Tatăl meu este bolnav”

Ramona Bădescu, în vârstă de 51 de ani, a mărturisit că nu și-a văzut părinții de un an de zile. Vedeta nu se poate întoarce în România.

Ramona Bădescu, care este stabilită de foarte mulți ani în Italia, suferă foarte tare că nu poate fi alături de tatăl său, care își aniversează ziua de naștere.

Tatăl actriței, Cristel Bădescu, împlinește sâmbătă, 12 septembrie, vârsta de 89 de ani, însă nu se simte tocmai bine, având niște probleme de sănătate.

”Nu mi-am mai văzut părinții de când am născut, de un an de zile. Din luna februarie a fost lockdown aici, ei au plecat anul trecut la sfârșitul lui septembrie din Italia, rămânând să ne vedem curând. Dar a izbucnit problema virusului…

Tata împlinește împlinește 89 de ani, pe 12 septembrie, sâmbătă acum, este pentru prima oară când nu îi pot fi alături și nu pot merge acasă și acest lucru mă macină foarte tare, pentru că tata este și grav bolnav, are niște probleme de sănătate, este și vârsta, dar din fericire fratele meu care este medic îi este alături…

Voiam să vin acasă sâmbătă, dar nu am întoarceri spre Italia din Craiova, până pe 27 octombrie fiind închis totul.

Și ar fi trebuit să stau și în carantină două săptămâni la întoarcere, dar nu contează, contează că nu mai sunt zboruri de întoarcere. Pentru mine familia mea este totul. Marele vis al părinților mei era să le dăruiesc un nepot!”, a declarat Ramona Bădescu pentru click.ro.

A dezvăluit numele băiețelului ei

Ramona Bădescu a dezvăluit și ce nume a ales pentru băiețelul ei, care în data de 17 septembrie împlinește un an.

”Da, băiatul meu se numește Ignazio! Numele l-am ales împreună cu tatăl lui, care este italian și care este de origine siciliană. Pe 17 septembrie Ignazio împlinește un an de zile, o să îi fac o surpriză atunci. E primul lui an de viață! Întotdeauna la mine acasă am fost și eu sărbătorită de mică, păstrez tradiția.

Vreau să îi tai și moțul, chiar dacă în Italia nu există această tradiție, o introduc eu, niciodată nu e prea târziu! O să îi tăiem moțul și o să îi pun câteva lucruri pe tavă să vedem ce alege Ignazio”, a mai spus vedeta pentru sursa citată mai sus.

citește și...