Momente dificile pentru Raluca Podea. Tatăl ei are probleme de sănătate

01.01.2021, 10:28
Momente dificile pentru Raluca Podea. Tatăl ei are probleme de sănătate
Momente dificile pentru Raluca Podea. Tatăl ei are probleme de sănătate

Raluca Podea trece prin momente mai puțin plăcute. Tatăl său a fost operat.

Tatăl Ralucăi Podea a fost operat în urmă cu câteva săptămâni. Medicii i-au scos trei coaste.

„L-am operat pe tatăl meu de 3 săptămâni. Aceste sărbători vor fi cu totul și cu totul diferite, pentru că o să le petrec în familie. L-am operat pe tatăl meu, pentru că a avut o problemă… a trebuit să-i scoatem 3 coaste”, a declarat Raluca Podea pemntru postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

Tatăl Ralucăi Podea a fost externat pe 22 decembrie

Raluca Podea a explicat că tatăl său a fost externat în data de 22 decembrie.

„A fost o operație destul de dificilă și atunci nici nu mă gândesc că au venit sărbătorile sau că suntem în prag de sărbători, pentru că abia l-am externat pe 22 decembrie și chiar nu am simțit sărbătorile acestea. Eu stau împreună cu ai mei”, a explicat ea.

„Sunt o familistă și atunci nu e ceva nou, doar că nu putem să primim invitați sau ceva de genul, pentru că îl țin exact ca și în incubator. Nu are voie să vină foarte multă lume, suntem și în perioada cu virusul acesta și nu aș vrea să pățească ceva”, a mai spus Raluca Podea.

Raluca Podea are un copil

Raluca Podea este mama unui băiat adolescent, David, care are 13 ani.

”Am divorțat de tatăl lui David când avea un an și opt luni. Am rămas de dragul copilului într-o relație foarte ok și cred că suntem civilizați, atâta timp cât pentru copilul meu am făcut niște sacrificii. Nu am vrut ca pe parcursul creșterii lui să aibă tot felul de frustrări, adică se pot întâmpla astfel de lucruri”, a dezvăluit Raluca Podea la o emisiune de televiziune.

Vedeta a afirmat că este foarte mândră de fiul ei, David, care în prezent studiază canto clasic. ”El studiază acum, face canto clasic și mă bucură foarte mult, pentru că a trecut de la popular la clasic. Și sunt mândră de el, mă face fericită. Cântă prin casă, prin baie. Dintotdeauna mi-am dorit să am un iubit sau un soț pe care să-l aud cum cântă prin baie și așa e David, copilul meu”, a adăugat Raluca Podea.

citește și...