Momente dificile pentru Carmen Rădulescu. ”Tot ce mâncam dădeam afară, mirosul și gustul au dispărut!”

16.11.2020, 14:31
Momente dificile pentru Carmen Rădulescu. ”Tot ce mâncam dădeam afară, mirosul și gustul au dispărut!”
Momente dificile pentru Carmen Rădulescu. ”Tot ce mâncam dădeam afară, mirosul și gustul au dispărut!”

Binecunoscuta cântăreață Carmen Rădulescu s-a confruntat cu probleme de sănătate. Artista a povestit prin ce a trecut.

Carmen Rădulescu le-a povestit fanilor ei din mediul online că s-a simțit foarte rău săptămâna trecută. Aceasta și-a pierdut gustul și mirosul, însă este de părere că starea de rău pe care a avut-o a fost din cauza unei crize de bilă, nu a coronavirusului. “Bună, dragii mei! V-am obișnuit întotdeauna cu poze drăguțe, cu zâmbetul la purtător, știu! Dar de o săptămână, mai precis de pe 8 noiembrie, totul s-a întors cu susul în jos… tot corpul mă durea, mă ardea, temperatura de 38°nu scădea, dureri de cap îngrozitoare, nu mă puteam mișca, nu puteam să stau nici măcar în șezut pe marginea patului, tot ce mâncam dădeam afară, mirosul și gustul au dispărut! M-am panicat un pic, dar n-am vrut să chem ambulanța pentru nimic în lume, nu doream să merg la spital, ferit-a Sfântul! Managera mea, Elenuca, a stat alături de mine zi și noapte, m-a vegheat…! După zile de chin i-am cerut medicului de familie (descriindu-i toate stările și simptomele), să-mi trimită o rețetă on-line, să iau ceva, să se amelioreze starea!”, a povestit Carmen Rădulescu, citată de click.ro.

“Ce credeți?! Mi-a trimis o medicamentație ce semăna mai degrabă cu toate astea pe care le tot vedem pe Facebook, nicidecum pentru ce sufeream eu! Ok, am zis, luăm rețeta și-om vedea ce va fi! N-a fost deloc bine… mai rău… și mai rău, orice pastilă (antibiotic) îmi făceau și mai rău! În fine, să nu mai lungesc povestea, totul a pornit de la o criză biliară! N-am crezut până n-am simțit cu vârf și îndesat, că o astfel de criză biliară se poate manifesta în așa fel încât să-ți răscolească tot corpul! Groaznic! Încă nu-mi este bine, dar încet-încet sper să mă pun pe picioare! Vă îmbrățișez cu drag și mulțumesc mult că ați avut răbdare să citiți, aveți grijă de voi cât se poate de mult!”, a mai spus artista.

Carmen Rădulescu a devenit bunică în vara acestui an

Carmen Rădulescu, în vârstă de 56 de ani, a apărut prima dată pe scenă la vârsta de trei ani, iar la 14 ani începe deja să participe la diferite festivaluri interjudeţene de muzică uşoară. A fost una dintre cele mai cunoscute artiste din generaţia de aur.

A lansat şlagăr după şlagăr, printre melodiile care s-au bucurat de un imens succes la public numărându-se cântece precum: „Speranţă, dă-mi speranţă”, „Muzica te cheamă” şi „Nu ştiu”.

În anul 1988, Carmen Rădulescu s-a căsătorit cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea. În anul 1989, cântăreaţa l-a adus pe lume pe fiul ei, Sorin. Acesta are 31 de ani, este de profesie pilot și este căsătorit de trei ani cu Andreea. Sorin a devenit tătic în luna iulie a acestui an. Soția sa a adus pe lume un băiețel, care a primi numele Vladimir.

citește și...