Moise Guran intră în politică! De ce renunță la jurnalism

16.01.2020, 12:59
Moise Guran intră în politică! De ce renunță la jurnalism
Moise Guran intră în politică

Moise Guran a anunțat că intră în politică și a explicat de ce renunță la jurnalism, pe care îl practică de peste 20 de ani.

Prezentatorul de radio a dezvăluit că va ieși definitiv din lumea jurnalismului și va intra în politică. Într-un text publicat pe blogul său, Guran a explicat de ce a luat această decizie. 

Moise Guran intră în politică

„Vă anunț că am luat decizia să renunț definitiv la cariera și la rolul meu de jurnalist român, pentru a-mi asuma un rol politic în această țară. Acesta este ultimul mesaj pe care vi-l dau în calitate de jurnalist și este o explicație pentru dumneavoastră, cei care mă urmăriți de atât amar de ani.(…)

Așa că, da intru în politică. Las totul în urmă, definitiv (căci nu există cale de întoarcere din politică la jurnalism) pentru a merge acolo unde se iau decizii. Am comentat de pe margine suficient, am dezbătut idei, le-am susținut și am insistat pe ele până la obsesie uneori, am insistat să mă contraziceți și să analizați critic, cu propria minte, ceea ce vă spun eu sau alții ca mine. Acum cred că este nevoie și de mine și de tine acolo unde ideile devin realitate”, a scris Moise.

Foto: Inquam Photos 

citește și...