Mirela Vaida, despre al patrulea copil. ”Soțul meu își dorește mult încă o fetiță”

16.02.2020, 18:13
Mirela Vaida, despre al patrulea copil. ”Soțul meu își dorește mult încă o fetiță”
Mirela Vaida, despre al patrulea copil. ”Soțul meu își dorește mult încă o fetiță”

Vedeta de televiziune Mirela Vaida a făcut declarații despre eventualitatea de a avea și cel de-al patrulea copil. Prezentatoarea a mărturisit că soțul său își dorește foarte mult încă o fetiță.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru libertatea.ro, Mirela Vaida a afirmat că nu exclude posibilitatea de a mai avea un copil, peste câțiva ani.

”Toată lumea mă întreabă asta. Exact aşa cum mă întrebau când aveam doi, acum mă întreabă când îl fac pe al patrulea. Soţul meu îşi doreşte mult încă o fetiță, deja o proiectează în mintea lui ca ea să vină peste vreo doi ani. Mi-a şi calculat mie vârsta: „La 40 de ani, să ai patru copii, uite ce frumos sună totul!”, mi-a spus”, a declarat Mirela Vaida pentru sursa mai sus-menționată.

Prezentatoarea TV a explicat că rolul de mămică nu este deloc unul ușor.


”Când vrei să fii o mamă dedicată 100% e greu să spui că îl vrei pe al patrulea şi creşte singur, cu ceilalți. Nu e aşa. Copilul are nevoie de tine zi şi noapte. Primul an de viaţă este foarte greu. Eu i-am alăptat pe toţi până la aproape un an, pe fiecare în parte, şi asta înseamnă să te dedici, înseamnă o oboseală acumulată. De aici trebuie să plecăm. Dar da, în plan noi mai avem. Vedem ce se întâmplă peste vreo doi ani şi dacă ne mai hotărâm să îl facem şi pe al patrulea, noi nu stăm de două ori pe gânduri”, a adăugat ea.

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru și are trei copii. Carla și Vladimir sunt copiii ei mai mari. În data de 10 aprilie anul trecut, Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. A adus pe lume un băiețel, care a primit numele Tudor Ștefan.

citește și...