Mirela Vaida alăptează la filmări: “Soțul mi-a adus copilul”

10.11.2019, 18:56

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida are un program extrem de încărcat. Chiar dacă îndrăgita prezentatoare TV îşi petrece cea mai mare parte a timpului pe platourile de filmare are grijă să se ocupe îndeaproape de cei trei copiii ai săi.

În ultima perioadă Mirela Vaida, are agenda încărcată. În urmă cu câteva zile aceasta a filmat pentru Revelion, a făcut o ședință foto și a fost prezentă și la un eveniment monden. Însă, programul încărcat nu o împiedică să aibă grijă şi de copiii săi.

Vedeta a dezvăluit cine este sprijinul ei şi cine o ajută să se descurce cu micuţii săi.

“Şi, între timp, am şi alăptat, să ştii. Soţul meu mi-a adus copilul la platou, am dat STOP filmării de Revelion, pentru că ieri am filmat 6 ore pentru Revelionul care se va difuza înaintea celui filmat de Dan Negru. Am alăptat copilul, m-am îmbrăcat la loc, şi după aceea am continuat. Să ştii că e ceea ce-mi place mie cel mai mult. Gândeşte-te că dimineaţă am fost la o şedinţă foto în Pipera. Am fost aranjată, coafată, pusă în valoare. După care am mers la filmarea Revelionului, unde am petrecut cu cei mai importanţi invitaţi. Am petrecut în avans. După care am venit să iau un premiul de excelenţă la Gală. Ce ar putea să nu-mi placă?”, a declarat vedeta de televiziune pentru click.ro.

citește și...