Mirela Vaida a postat o fotografie cu Petrică Mîţu Stoian. Cum arăta regretatul artist înainte să moară. ”Nu dădea niciun semn de om bolnav”

14.11.2021, 11:02

Reflectoarele s-au stins pentru Petrică Mîţu Stoian. Artistul de muzică populară, Petrică Mîţu Stoian, s-a stins din viață sâmbătă, 7 noiembrie, la vârsta de 61 de ani. Tristețea a cuprins-o pe Mirela Vaida care a publicat o imagine cu regretatul artist, făcută în timpul filmărilor la Revelion 2022, unde acesta a fost prezent. ”Nu putem concepe că nu mai ești”, spune Mirela Vaida.

Prezentatoarea de la Acces Direct a filmat Revelionul 2022, pe 3 noiembrie, împreună cu Petrică Mîţu Stoian, care îl arată pe artist într-o stare foarte bună, înainte cu câteva zile ca acesta să treacă în neființă.

Tristețea este sentimentul pe care Mirela Vaida îl simte în prezent. Artista mărturisește că regretă faptul că nu ar fi stat de vorbă mai mult cu regretatul artist, la ultima întâlnire. Mai mult, vedeta Antena 1 spune că interpretul de muzică populară nu dădea vreun semn de boală.

Mirela Vaida a postat o fotografie cu Petrică Mîţu Stoian

Prezentatoarea de la Acces Direct a împărtășit cu fanii, pe InstaStory, o fotografie emoționantă cu ea și artist.

”Parcă mă simt vinovată că a plecat atât de repede și nu am apucat să vorbim. La filmări nu ai niciodată timp de nimic și când afli că un om cu care ai făcut sute de emisiuni a murit… nu înțelegi, nu crezi. Aveam glumele noastre, era tot timpul cu zâmbetul pe buze, nu dădea niciun semn. Pe 3 noiembrie am filmat Revelionul cu Petrică Mâțu Stoian și acum, pe 10, ar fi trebuit să filmăm din nou cu el. Vă dați seama, nu vom mai mai face nicio petrecere. Este îngrozitor, inacceptabil, nu dădea niciun semn de om bolnav. Nu s-a plâns niciodată”, a spus Mirela Vaida.

Prezentatoarea TV mărturisește că este foarte greu de acceptat moartea lui Petrica Mîţu Stoian, un artist care îi molipsea pe cei din jur cu pofta de viață și autenticitatea lui.

Vedeta, mărturisire dureroasă despre pierderea lui Petrică Mîţu Stoian

”Era nemaipomenit, cu pofta lui de viață, cu graiul și portul lui din Izverna, de care era atât de mândru… Maestre, noi avem multe filmări zilele acestea și tu trebuie să fii acolo!! Nu putem concepe că nu mai ești! Tu umpli tot cu cântecele tale, cu glumele tale… este incredibil!! Dumnezeu să te ierte, Matule!”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

citește și...