Mircea Badea, reacție dură în cazul de la Caracal: „Dacă voiau să o găsească, o făceau”

30.07.2019, 16:09
Mircea Badea, reacție dură în cazul de la Caracal: „Dacă voiau să o găsească, o făceau”
Mircea Badea a analizat la TV cazul de la Caracal

De când detalii șocante din ancheta de la Caracal au ieșit la iveală, tot mai multe persoane publice reacționează și condamnă autoritățile pentru intervenția de la casa suspectului. 

Este și cazul lui Mircea Badea, care a vorbit aseară în emisiunea sa despre ancheta de la Caracal și despre reacția tardivă a autorităților. Moderatorul TV consideră că situația devine din ce în ce mai complicată, în special pentru că autoritățile nu au nicio dovadă palpabilă că Alexandra și Luiza au fost ucise, ci doar mărturia presupusului criminal. 

„Lucrurile sunt foarte clare. Dacă voiau să o găsească, o făceau.Putea să dea STS toate datele, că ăia dacă nu voiau nu se duceau. Doi, până acum nu avem nimic. Nu avem niciun cadavru, n-avem nimic, decât niște povești”, a spus Badea.

„Dacă o tranșa, rămâneau urme peste tot”

„Să gândim practic: un psihopat o răpește pe fată și o violează,apoi se duce să ia vasilină de la farmacie, ca să îi vindece rănile. Se întoarce, o prinde vorbind la telefon și o lovește. Putea doar să o strângă de gât. Dacă o tranșa, erau urme peste tot. Astea sunt vorbe. Dacă o lua așa moartă, lăsa urme. Dacă pleca cu mașina se vedea pe o cameră de supravehgere. Ce e prosteala asta, ce e ancheta asta?”, a mai spus moderatorul în direct la TV.

 

citește și...