Mircea Badea a fost oprit în trafic de polițiști. Ce răspuns a dat prezentatorul TV când a fost întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice

05.11.2021, 16:45
Mircea Badea a fost oprit în trafic de polițiști. Ce răspuns a dat prezentatorul TV când a fost întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice
Foto: YouTube

Mircea Badea a povestit, miercuri seară, că a fost din nou oprit de polițiști în trafic pentru un control de rutină, în drum spre sediul Antenei. Verificarea a durat mai mult decât era anticipat, astfel că prezentatorul TV a întârziat la emisiune.

Celebrul prezentator a fost nevoit să oprească mașina pe care o conducea, pentru a fi verificat de Poliția Rutieră, în zona în care Mircea Badea lucrează.

Acesta a fost rugat de către polițiști să sufle în etilotest, după ce a prezentat documentele solicitate. Rezultatul a fost zero, pentru că „eu nu sunt Cîțu” a zis vedeta Antena 3.

”Știți că eu nici nu vorbesc cu ei”

Mircea Badea a ținut să precizeze că de fiecare dată când este oprit în trafic, evită orice interacțiune cu oamenii legii.

“Deci, mă oprește Poliția, vine un domn, era un mare filtru. Vine și zice: «actele». Îi dau actele – tare asta cu actele întotdeauna – îi dau actele, se uită în ele să vadă permisul, am asigurare, am ITP… După aia stă așa un pic și zice: «Domnu’ Badea, ați consumat băuturi alcoolice?».  Și știi că eu nu vorbesc cu ei niciodată, eu nici nu mă uit la polițist. Le dau geamul atât.. Am o adâncă considerație pentru activitatea lor, pentru că e utilă. Și zice: «Ați băut?», «Nu», am spus eu destul de amărât. Mi-a stat atât să le zic că vin de la Pianul de Jos, de la golf, stați liniștiți, relaxați-vă, pe loc repaus. Și zice: «Atunci să facem testul cu etilotestul». Așa că am mai stat. Până s-a dus, până a venit cu etilotestul, până am suflat. Desigur, rezultatul a fost zero, că eu nu sunt Cîțu, dar am pierdut practic ceva timp”, a povestit Mircea Badea.

Prezentatorul TV consideră că acțiunea Poliției Rutiere este una binevenită.

“Foarte util, foarte tare, cred că e foarte bine și ‘bravo’”, a precizat prezentatorul emisiunii “În Gura Presei”.

Mircea Badea, prins fără să aibă asigurarea auto obligatorie

În primăvara anului 2020, omul de televiziune a fost prins de oamenii legii fără să aibă asigurarea auto obligatorie.

„Era să nu ajung la emisiune. M-a oprit Poliția. Sare un polițist din mașina lor, îi dau buletinul, permisul, declarația pe propria răspundere, adeverința permanentă de serviciu…Eram cu mașina lui tata. Polițistul mi-a cerut talonul, arăt talonul. Apoi mi-a cerut asigurarea, dar nu o găseam. A fost un adevărat circ. Nu am găsit polița RCA, asigurarea auto obligatorie.

A venit să îmi dea un avertisment. El a făcut tot circul ăsta din cauză că n-am semnalizat când am oprit. Am tras și eu de volan și am pus frână. Tot ce am povestit a fost pe scurt, vă dați seama cum a fost, de fapt. Mulțumesc Poliției din România că îmi confirmă tot ce am zis despre ea, dar absolut tot”, a povestit Mircea Badea, anul trecut, la emisiunea lui Mihai Gâdea.

citește și...