Mirabela Dauer se destăinuie. S-a botezat la 49 de ani în religia creștin-ortodoxă

20.10.2020, 13:48
Mirabela Dauer se destăinuie. S-a botezat la 49 de ani în religia creștin-ortodoxă
Mirabela Dauer se destăinuie. S-a botezat la 49 de ani în religia creștin-ortodoxă

Renumita cântăreață Mirabela Dauer, în vârstă de 73 de ani, s-a destăinuit la o emisiune de televiziune. Aceasta a dezvăluit, printre altele, că s-a botezat în religia creștin-ortodoxă la vârsta de 49 de ani.

Mirabela Dauer a fost invitată în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV. Artista a răspuns la numeroase întrebări legate de viața sa.

Cătălin Măruță, moderatorul emisiunii, a dorit să afle dacă unele lucruri care s-au scris, de-a lungul anilor, despre celebra artistă sunt adevărate. Iar Mirabela Dauer a răspuns fără ocolișuri ce este mit și ce este realitate. Spre exemplu, vedeta a spus că a fost botezată la 49 de ani în religia creștin- ortodoxă (nr. la origini este evreică), iar în copilărie visa să devină ”benzinăreasă”.

”Ești evreică la origini?”, a întrebat Cătălin Măruță.

”Da”, a răspuns reputata solistă.

”Te-ai botezat la 49 de ani în religia creștin-ortodoxă?”, a fost o altă întrebare.

”Da”, a spus vedeta.

”Când erai copil își doreai să lucrezi la…”, a fost o altă întrebare pe care Cătălin Măruță i-a pus-o Mirabelei Dauer.

”La benzinărie. Am vrut să fiu benzinărească că eu vedeam în filmele alea frumoase rusești costumele alea frumoase cu șepcuțe, aveau uniforme frumoase, erau vesele și cântau acolo la benzinărie. Și am zis că eu vreau să fiu benzinăreasă, da”, a afirmat vedeta.

Adevăratul nume al Mirabelei Dauer

Primul nume de scenă al renumitei cântărețe Mirabela Dauer a fost Bella Scory. Asta pentru că numele real al vedetei era Mirabela Scorțaru. Căsătoria cu Mircea Dauer, de care a divorțat, i-a adus numele sub care este cunoscută publicului.

„Nu am niciun regret. Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot asta aș face. Poate că dacă nu mă nășteam Mirabela Dauer și rămâneam Mirabela Scorțaru, deveneam un medic de renume. Aș fi putut”, afirma Mirabela Dauer într-un interviu, potrivit libertatea.ro.

„Primul meu nume de scenă, Bela Scory, mi l-a dat Nancy Brandes, din trupa Roşu şi Negru. Am cântat ani buni cu ei, dar şi cu formaţia Sideral, în vacanţele de vară, apoi cu Romanticii şi cu Savoy”, mai declara ea.

“Am debutat pe scenă cu numele de Bella Scory. Bella venea de la Mirabela și Scory de la Scorțaru, numele meu real. Că doar nu puteau sã-mi spună Bella Scorțaru, nu era prea sonor pentru scenă, ca să spun așa”, spunea vedeta.

citește și...