Mirabela Dauer, despre cel mai critic moment din viața sa, când a fost diagnosticată cu o boală cumplită. ”S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă”

25.05.2022, 14:28
Mirabela Dauer, despre cel mai critic moment din viața sa, când a fost diagnosticată cu o boală cumplită. ”S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă”
Mirabela Dauer, despre cel mai critic moment din viața sa, când a fost diagnosticată cu o boală cumplită. ”S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă”

Îndrăgita cântăreață Mirabela Dauer, în vârstă de 74 de ani, a trecut printr-o mare cumpănă în urmă cu cinci ani. În anul 2017, aceasta a fost diagnosticată cu c ancer la rinichi. Artista a povestit despre cum a primit vestea, dar și despre cum a fost abandonată de unele persoane în acea perioadă. ”S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă”, a declarat Mireabela Dauer.

În urmă cu cinci ani, Mirabela Dauer a trecut printr-un moment extrem de dificil. Îndrăgita artistă a fost diagnosticată cu cancer la rincihi.

Prezentă la podcastul realizat de Horia Brenciu, vedeta a povestit cum a primit vestea și despre cum unele persoane au uitat complet de ea.

Mirabela Dauer, despre cel mai critic moment din viața sa, când a fost diagnosticată cu o boală cumplită. ”Când mi-a zis era mai prăpădit ca mine, era praf, se dădea de ceasul morții”

Mirabela Dauer a spus că medicul ei, bun prieten cu ea, a fost cel care a anunțat-o despre boală. ”Doctorul meu, care de fapt, e un prieten foarte bun, care are 38 de ani, Andrei, el a descoperit. Când mi-a zis era mai prăpădit ca mine, era praf, se dădea de ceasul morții. S-a dat cu capul de ziduri, nu mai știa și a venit la mine după o săptămână să-mi spună… Nici nu-mi răspundea la telefon. Eu ziceam ”ce ai dragă de nu mai vorbești cu mine?”. Păi am avut aia, tot o lălăia cu mine… știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul. Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis ”fată, ai cancer!”. La care eu, în inconștiența mea normală, zic – da și ce facem acum? Eu zâmbind, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc”, a declarat artista, potrivit revistei Unica.

”M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, e sufletul meu, prietenii mei câțiva. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu a dispărut. S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă. Și când am revenit… pentru că eu plecasem. Avem speranța că voi trece peste boală”, a mai spus vedeta.

”Niciodată nu m-a dezamăgit (n.r. Dumnezeu), m-a încercat pentru că face asta cu persoanele pe care le iubește. Lumea trebuie să înțeleagă lucrul acesta, că nu este întâmplător. Am meritat boala aia, probabil că eu am făcut niște greșeli în viață. Am supărat niște oameni destul de rău. Eu niciodată nu am să fac ceva cu bună știință, să supăr pe cineva, să deranjez. Nu mă interesează, bârfa o fac pe față”, a încheiat Mirabela Dauer.

Adevăratul nume al Mirabelei Dauer

Primul nume de scenă al renumitei cântărețe Mirabela Dauer a fost Bella Scory. Asta pentru că numele real al vedetei era Mirabela Scorțaru. Căsătoria cu Mircea Dauer, de care a divorțat, i-a adus numele sub care este cunoscută publicului. „Nu am niciun regret. Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot asta aș face. Poate că dacă nu mă nășteam Mirabela Dauer și rămâneam Mirabela Scorțaru, deveneam un medic de renume. Aș fi putut”, afirma Mirabela Dauer într-un interviu, potrivit libertatea.ro.

„Primul meu nume de scenă, Bela Scory, mi l-a dat Nancy Brandes, din trupa Roşu şi Negru. Am cântat ani buni cu ei, dar şi cu formaţia Sideral, în vacanţele de vară, apoi cu Romanticii şi cu Savoy”, mai declara ea.

“Am debutat pe scenă cu numele de Bella Scory. Bella venea de la Mirabela și Scory de la Scorțaru, numele meu real. Că doar nu puteau sã-mi spună Bella Scorțaru, nu era prea sonor pentru scenă, ca să spun așa”, spunea vedeta.

citește și...