Mioara Roman urmează să fie operată. Ce intervenție chirurgicală va suferi

18.01.2021, 11:18
Mioara Roman urmează să fie operată. Ce intervenție chirurgicală va suferi
Mioara Roman urmează să fie operată. Ce intervenție chirurgicală va suferi

Mioara Roman are probleme de sănătate. Fiica sa, Oana Roman, a explicat că aceasta urmează să fie operată.

Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate.  Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. În prezent, mama Oanei Roman se află internată la spital și urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

De altfel, în data de 13 ianuarie, vedeta le spunea fanilor săi de pe rețelele de socializare că o va interna pe mama sa, Mioara Roman.

Mioara Roman va fi operată de colecist

Acum, Oana Roman a explicat că mama sa, Mioara Roman,  va mai rămâne internată câteva zile. Acesta urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale pentru a i se scoate colecistul.

„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, a transmis vedeta la InstaStory, potrivit spynews.ro.

„Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las pastilele jos la recepție. Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar știu că totul o să fie bine”, a completat Oana Roman.

citește și...