Ministrul Transporturilor a ajuns la spital după un accident rutier. În ce stare se află Răzvan Cuc

15.07.2019, 12:49
Cuc și-a fracturat mâna stângă

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a suferit un accident rutier în această dimineață, în București. Politicianul a fost transportat la Spitalul Floreasca după ce a acuzat dureri la coloană și la mână. 

Potrivit Digi 24, ministrul Transporturilor se îndrepta către Guvern atunci când autoturismul său, condus de șofer, a fost implicat într-un accident, din cauza unei depășiri neregulamentare. 

„Menționăm că ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Instituțiile abilitate desfășoară cercetări cu privire la circumstanțele producerii evenimentului respectiv”, au comunicat autoritățile. 

Din datele poliției, au fost avariate nu mai puțin de șase autoturisme: „La data de 15.07.2019 în jurul orelor 09.40 numitul Bratu Eugen a condus auto marca VW Touareg cu nr. de înmatriculare B 107 WTX pe bd. Alexandru Ioan Cuza iar în apropiere de intersecție cu str. Iacob Negruzzi a efectuat depășirea neregulamentară peste marcajul continuu în intersecție moment în care a intrat în coliziune cu auto marca Dacia Dokker cu numărul B 99 ROH condus de Bondoc Ion care se încadrase pentru a efectua virajul la stânga pe str. Iacob Negruzzi! În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autovehicule și a altor patru parcate cât și rănirea ministrului Transporturilor, Cuc Alexandru Răzvan, care ulterior în jurul orei 10.45 s-a deplasat prin mijloace proprii la Spitalul Floreasca! Ambii conducători au fost testați rezultatul fiind zero”. 

Conform Știri pe Surse, ministrul a suferit o fractură la mâna stângă și va mai rămâne internat o perioadă.