Milionarul rus Dmitry Obretetsky a murit în circumstanțe dubioase. Prietenii săi îl blamează pe Putin

05.12.2019, 17:22
Milionarul rus Dmitry Obretetsky a murit în circumstanțe dubioase. Prietenii săi îl blamează pe Putin
Milionarul rus Dmitry Obretetsky a murit în circumstanțe dubioase

Milionarul rus Dmitry Obretetsky a murit în circumstanțe dubioase, după ce a fost lovit de mașină în timp ce își plimba câinele. Prietenii săi îl blamează pe Putin și susțin că nu a fost un accident, ci un asasinat la comandă.

Un afacerist rus care locuia în Marea Britanie a murit, după ce a fost lovit de mașină în Surrey. Bărbatul a ajuns la spital, unde a dedecat după cinci zile și, din păcate, și câinele său a avut aceeași soartă. 

Milionarul rus Dmitry Obretetsky a murit în circumstanțe dubioase

Poliția din Surrey face apel la martori și a solicitat înregistrările camerelor de supraveghere din zonă. Accidentul a avut loc pe 25 noiembrie și până acum nu s-a aflat cu exactitate ce s-a întâmplat. 

Un prieten și asociat al lui Obretetsky a declarat, pentru Life, că suspectează că afaceristul a fost ucis la comandă, în spatele acțiunii aflându-se chiar Vladimir Putin. 

„În ziua de astăzi, în Marea Britanie oamenii conduc foarte atent. Nu exclud deloc varianta că a fost ucis”, a spus bărbatul. 

Obretetsky a ajuns miliardar în Voldograd după căderea Uniunii Sovietice, apoi s-a mutat în Surrey împreună cu soția și copiii. Pentru că era foarte pasionat de fotbal, omul de afaceri s-a mutat lângă mai multe staruri de la Chelsea. 

În timpul Campionatului European de Fotbal din 2008, Obretetsky a devenit un erou, după ce a fost pozat în timp ce flutura un steag rus în mijlocul suporterilor olandezi. Totul avea loc atunci când Rusia a bătut Olanda cu 3-1 în semifinalele competiției. 

 

citește și...