Mike Diamondz, primele declarații despre despărțirea Annei Lesko de soț

01.09.2019, 16:54
Mike Diamondz, primele declarații despre despărțirea Annei Lesko de soț
Mike Diamondz a dat de înțeles că o place pe Lesko

După ce în presă a apărut informația că Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit, iar artista a fost surprinsă în ipostaze tandre cu colegul său de breaslă, Mike Diamondz a vorbit despre acest subiect.

„Nu știu dacă a fost un început de relație”

Artistul a spus că nu s-a sărutat cu Anna, dar a dat de înțeles că ar fi vrut și i-a făcut nenumărate complimente: „Îmi place Anna Lesko, este o tipă frumoasă, este o doamnă pe care o apreciez prin muzica sa. Nu am sărutat-o niciodată pe Anna Lesko. Nu am sărutat-o. Eu cred că atunci pe moment, din partea mea ar fi fost ceva. E un sentiment de moment, nu trebuie să ne bazăm viitorul pe sentimentele de moment. Împrejurarea în care eram era una favorabilă, dar soarta a decis ca lucrurile să rămână așa. Nu știu dacă a fost un început de relație. Am ajuns acasă singur și am cercetat problema. Eu cu Anna mă știu de peste 10 ani, ea este o fată foarte senzuală și eu mereu am răspuns carismatic. De fiecare dată când ne vedem e aceeași atitudine. M-am gândit că este cu cineva de foarte mult timp, dar faptul că nu își păstrează distanța e un semn”. 

Potrivit Spynews, atunci când a aflat că Lesko și tatăl băiețelului ei s-au despărțit Mike s-a bucurat: „Vești bune ( n.r. când i s-a spus că s-au despărțit). El ar trebui să stea liniștit că nu am o legătură cu Anna Lesko de atunci. E o relație de amiciție între noi”.

Solistul a dat de înțeles că i-ar plăcea să aibă o relație cu Anna Lesko, dar nu a detaliat subiectul.

citește și...