Mihai Petre și-a petrecut ziua de naștere în izolare. ”Un vecin mi-a cântat, din curtea alăturată, la chitară”

01.05.2020, 15:47
Mihai Petre și-a petrecut ziua de naștere în izolare. ”Un vecin mi-a cântat, din curtea alăturată, la chitară”
Mihai Petre și-a petrecut ziua de naștere în izolare. ”Un vecin mi-a cântat, din curtea alăturată, la chitară”

Mihai Petre și-a petrecut ziua de naștere în izolare. Acesta a avut parte de o surpriză din partea unui vecin.

Binecunoscutul dansator și coregraf Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ilinca. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi.

În data de 28 martie, Mihai Petre și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 41 de ani.

Coregraful a povestit, pentru revista Viva, că a avut parte de o surpriză din partea unui vecin, care i-a cântat la chitară din curtea alăturată.

”Și înainte de izolare profitam de orice moment petrecut împreună. Chiar spuneam în urmă cu puțin timp că am învățat să mai renunț la unele activități profesionale pentru bucuria de a fi alături de familia mea, de soție și de fetițe. Îmi făcea plăcere să o duc pe Catinca la școală, să dansez alături de cea mică sau să găsim jocuri în care să ne implicăm cu toții.

Referitor la această perioadă, clar, mă bucur foarte mult de faptul că suntem împreună acasă, zi de zi. De curând a fost și ziua mea, și a fost ceva special – am stat toți patru în curte, fetele mi-au pregătit tort, un vecin mi-a cântat, din curtea alăturată, la chitară. Deci am învățat să prețuim diferit micile bucurii”, a spus Mihai Petre.


Coregraful a mărturisit că îi este dor de elevii lui și colegi.

”Ca și Elwirei, îmi este foarte dor de comunitatea mea din dans. Este foarte greu să nu îți faci programul de zi cu zi și să te mulțumești cu a te vedea online. Mi-e dor nu doar de elevii mei, ci și de colegii mei și de toți cei implicați în activitatea noastră.

De asemenea, abia aștept să-mi revăd colegii de emisiune. În această perioadă am mai povestit pe telefon sau online, dar nu se compară.

Visez să mă revăd cu oamenii dragi, alături de care lucrez. Cred că tuturor ne lipsesc prietenii și momentele petrecute împreună”, a mai afirmat el.

citește și...